istanbul mt kahvaltıda :):):)

lüzum yok abi.bunları gördük riva virajlarında hangi yana yatacaklarını şaşırdılar:p

mhrrmle rivaya gittiğimizde adam bana tutunmamıştı bile sadece arka tutamakları kullanmıştı.

yani üzün lafın kısası sen tek kolla ben çift silindirle bunların hakkından geliriz.ağlatırız sen rahat ol:mrgreen:

yancılar sizzzziiiiiiiiii
hadi bakalım rivayı yakında istanbul büyük şehir belediyesi sadece size tahsil edicek

yanlayın kol çıkarın falan diye

GKN

lüzum yok abi.bunları gördük riva virajlarında hangi yana yatacaklarını şaşırdılar:p

mhrrmle rivaya gittiğimizde adam bana tutunmamıştı bile sadece arka tutamakları kullanmıştı.

yani üzün lafın kısası sen tek kolla ben çift silindirle bunların hakkından geliriz.ağlatırız sen rahat ol:mrgreen:

tmmdır, bakarsın ben hafta sonu alırım bi viraj makinası:bounce:

o ilk resimdeki insan GKN deil mi ? :p

insan derken :p
vay ailecek kahvaltı keyfi he afiyet olsun

saol denizim :rendeer:
Diyene bak sen..

Hani denize giriyodun, girmeyen arto oluyodu, nooldu??:mrgreen:

Geri vites sende olur jesse efendi ortalığı karıştırma :p

bana deniz demeyin
ces te demeyin
vites te
hatta3 ünü bi aaraya getirmeyin:bounce:

arkadaşlar onu bunu bırakın elimde öyle resimler varki akıllara sakat valla
içimdeki insan sevgisi ve siteden uzaklaştırma korkusu olmasa valla yayınlıcamda ahhh ahh yusuf yusuf ama istiyene mail atılır :):) 5 lira karşılığında :):):) emin olun gülme krizi garantili sadece ip ucu veri boxer donla denize girenmi istersin eğilmişken frikik verenmi istersin göbek yalıyanmı istersin:):):) ne arasan var ist mt plaj şov mübarek arkadaşların ismini vermim ama valla akıllara sakat fotolar isteyene cüzzi bi rakkama gönderilir :):):)heyy resimdekiler akıllı olun elimdesinizvalla yakarım çıra gibi heee bazı arkadaşlar çıkar seninde elimizde fotolar var sakın kanmayın yalan valla :):)::queen:

içimdeki insan sevgisi ve siteden uzaklaştırma korkusu olmasa valla yayınlıcamda ahhh ahh yusuf yusuf ama istiyene mail atılır :):) 5 lira karşılığında :):):) emin olun gülme krizi garantili sadece ip ucu veri boxer donla denize girenmi istersin eğilmişken frikik verenmi istersin göbek yalıyanmı istersin:):):) ne arasan var ist mt plaj şov mübarek arkadaşların ismini vermim ama valla akıllara sakat fotolar isteyene cüzzi bi rakkama gönderilir :):):)heyy resimdekiler akıllı olun elimdesinizvalla yakarım çıra gibi heee bazı arkadaşlar çıkar seninde elimizde fotolar var sakın kanmayın yalan valla :):)::queen:

arkadaşım istersen bi web sitesi açıp koy o resimleri . ama bilemiyorum yanii... bendede senin çok egzantrikresimlerin var bilmem anlatabiliyormuyum ha ben koyarsam banlanırım korkusuda yok bizde biz sözümüzün eriyiz ahanda koyuyorum resimleri:queen:

Son düzenleme:

GKN

benim donlu resimlerimmi?
olm onnar gasteye çıktı
manşet;
'Donla plajadalan motosikletli maganda dehşet saçtı, düğmesinin biile kopuk olduğunu farketmeden usulca sahilde dolaşması etraftakilerin koku dolu bakışları arasında gerçekleşti, maganda denize girmek isterken kolunu çıkardı ve jandarma birliklerinin gönderdiği kartal arabayla bölgeden uzaklaştırıldı'
MT haber ajansı:p
:queen::queen::queen::queen::queen:

benim donlu resimlerimmi?
olm onnar gasteye çıktı
manşet;
'Donla plajadalan motosikletli maganda dehşet saçtı, düğmesinin biile kopuk olduğunu farketmeden usulca sahilde dolaşması etraftakilerin koku dolu bakışları arasında gerçekleşti, maganda denize girmek isterken kolunu çıkardı ve jandarma birliklerinin gönderdiği kartal arabayla bölgeden uzaklaştırıldı'
MT haber ajansı:p
:queen::queen::queen::queen::queen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: aynen boyle oldu başkanım görmüş gibi oldum :cherry:

tamam canım az kaldı bekle

ulen al sana kapak olsun dua et daha sansürledim valla düşün öbürlerini koysam yakarım valla seni :):):) aklılı olun deli etmeyin len beni :):):):) yakarım elimdesiniz eee azmı uğraştınız benle neyse ben yataar yarınki raundu için sabırsızlanıyorum :):):)

Son düzenleme:
valla burakçım bi photoshopla bukadar ugraşmışsın helal olsun biz senin gibi degiliz kanka biz makineyle çekiyoruz o gün böyle bir şeyi gören bir kii göster bana sana anahtarı teslim ederim(((((((:)

oğlummm bak shop mop deme orjinalide elimde istersen öbürlerinide göderim janım:p şahitte var yapma istersen :):):):) bak olum anahtarınıda alırım motoruda yapma kaşunma :):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar