ben ısıramadığım için çöpe attımsen ısırabildiysen dişlerin kazma gibi demektir :queen:
:queen: :queen: :queen:
ben ısıramadığım için çöpe attımsen ısırabildiysen dişlerin kazma gibi demektir :queen:
Yahu bütün gizemim kaybolmuş tühhh bu kadar fotoğraftada çıkılmazki be![]()
yooooooo..kaçırmadın bir önceki sayfadaki fotoğraflara bakıp yalanmak serbest site var olduğu sürece...zira kursa kurabiye falan götürmediğim için herkes öyle yapıyorben kacırdım galiba kurabiyeleri ....r: bu ara cook yogunum yeni motor alacagim
ayrica herkese tesekkür ederim ...
Yahu bütün gizemim kaybolmuş tühhh bu kadar fotoğraftada çıkılmazki be![]()
kurabiye isteme resimdeki oklavayıda yersin haberin olsun:queen:ben kacırdım galiba kurabiyeleri ....r: bu ara cook yogunum yeni motor alacagim
ayrica herkese tesekkür ederim ...
kurabiye isteyen oklavayada razı olacak::23343:: ::dalga:: ::stretcheA aaa çiçek sen tv de moto haber programını sunan kız mısın yoksa?
(1 kefal...2 kefal.....)
------------------------------
yooooooo..kaçırmadın bir önceki sayfadaki fotoğraflara bakıp yalanmak serbest site var olduğu sürece...zira kursa kurabiye falan götürmediğim için herkes öyle yapıyor![]()
resimler süperyalnız sen o sargı beziyle adamımı bağlıyordun:silent: :queen: :queen: :queen: Bu ekibe ilk yardım için muhtaç olan ayvayı yedi
:cherry: :queen: