Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi yarın akşam istanbul mt olarak bakırköyde büyük bir ihtimalle buluşucaz gün içerisinde herkesi arayacagız ve buluşma noktalarından ortak hareket etme konusunda fikir alıcaz öğlene dogru kim nerden nasıl katılıyor die bir liste eklerim...
Bende son haberleri sabırsızlıkla bekliyorum umarım o kadar saat ayırdığımıza değer bir kurs olur keşke iğne yapmayı da öğretseler o zaman çok süper olur yaşlılara destek fena olmazdı doğrusu Neyse ben oraya gitmeyi bilmiyorum beni bilgiklendirin arkadaşlar ben Beşiktaştan gelicem
arkadaslar cc delisi ve dogma ya telefonlarından ulastım taksim akm nin önünden servisle gelecek arkadasların 9:15 te buluşma yerinde olmalarını önemle rica ediyorum...
yarın kesin motosikletle gidecek olup bakırköy boynerin önünde buluşacaklar kimler? ve kaçta buluşulacak??
Ayrıca çok fazla yağmur yağarsa yani hava koşulları kötü olursa ben de servisle gelmek istiyorum akm den uygun mudur?
yarın kesin motosikletle gidecek olup bakırköy boynerin önünde buluşacaklar kimler? ve kaçta buluşulacak??
Ayrıca çok fazla yağmur yağarsa yani hava koşulları kötü olursa ben de servisle gelmek istiyorum akm den uygun mudur?
morrigan tabiki uygun olur ama mesala erol dayı da bakırköy tarafından gelecek ve aracıyla geliyor hava kötü olursa onlada gelebilirsin sanırım aksam yazarım gene...
iyiki yazılmışım böyle yararlı bir kursu bizlere haber veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorumeve geldiğim gibi anne baba sizde mutlaka gitmelisiniz oldu ilk sözüm
ve arkadaşlarımı ve aile mi toplayıp 20 kişilik bir grupta ben göndereceğim kursa
süper olur seni ve diğer arkadasları da tanımak güzeldi iyiki geldiniz...
erol abinin bana gönderdiği resimler şimdilik bu kadar diger resimleride geldikçe ekliyecem katılan herkese teşekkür ediyorum bu organizasyona sahip cıktıkları için
fear_factor e bu organizasyonu baslattıgı için ve müslüm abiye de minübüsüyle gelip servis sorununu cözdüğü için tesekkürler
ewet ben de katılıyorum sana
bu kursu duzenleyenlere destek cıkanlara tek tek teşekkür ederim bence herkesin boyle bir kursa katılıp hayatta basımıza gelecek olaylara karsı bilinclenmesi gerekli bende arkadaslarıma tavsiye edecegim..