..::[İstanbul-MT]::. Hadi Bayramlaşmaya 23.12.2007 Pazar Tophane Buluşması Saat 19.30

GKN

Bostancı sahilde dürümcülük yaptınmı hiç?

Bu yardımsever kişilik bana heç yabancı gelmiyo:queen:

gel gel gel öyle gelll toplaa toplaaa gell all all alllllllll alllllllllllll:queen:

:queen::queen::queen::queen::queen:
anlamışın sen onu:queen::queen:

SS ciler kendini belli ediyor yaw bune geyik böyle evde canınız sıkılıyor galiba paso geyik yapıyosunuz sitede dışarısı soğuk tabi çıkılmaz bu soğukta:mrgreen::p:cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
SS ciler kendini belli ediyor yaw bune geyik böyle evde canınız sıkılıyor galiba paso geyik yapıyosunuz sitede dışarısı soğuk tabi çıkılmaz bu soğukta:mrgreen::p:cherry:

Bırah geyiği de senin kan AB Rh+'miş, geçen biri arıyodu, git hepsini ver, kurumadan gelmee:queen:

Şaka bir yana o başlığı bulursan bir göz at, kan ihtiyacı sürekli varmış, bir arkadaşımızın babası rahatsızdı diye hatırlıyorum.

Bostancı sahilde dürümcülük yaptınmı hiç?

Bu yardımsever kişilik bana heç yabancı gelmiyo:queen:

gel gel gel öyle gelll toplaa toplaaa gell all all alllllllll alllllllllllll:queen:

abi bostancı dürüm falan yazınca durum yemeye gidionuz sandım canım cekti ustumu giyiyodum az daha:queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi bostancı dürüm falan yazınca durum yemeye gidionuz sandım canım cekti ustumu giyiyodum az daha:queen::queen:

Daha erken söylesen giderdik, sen yazdığında ben uyumuştum.

Şimdide söylesen olurdu ama ateşler içinde uyandım, boğazım acıyo, sesim Gkn'ın sesi gibi olmuş, yani yine gidemiyoruz:p

GKN

aynı şeyi düşünmüşüz demekki:p
ben yazıcaktım çıkalım dürüme die ama üşendim:p

Daha erken söylesen giderdik, sen yazdığında ben uyumuştum.

Şimdide söylesen olurdu ama ateşler içinde uyandım, boğazım acıyo, sesim Gkn'ın sesi gibi olmuş, yani yine gidemiyoruz:p

vışşş, sende tenör oldun demek:queen:
geçmiş olsun abicim, ben delimavili yigönderirim sana bi nane limon bide popara:queen: hiçbişiyin kalmaz:cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vışşş, sende tenör oldun demek:queen:
geçmiş olsun abicim, ben delimavili yigönderirim sana bi nane limon bide popara:queen: hiçbişiyin kalmaz:cherry:

Oldum kanımca:p

O vakit gönder mavili hemşireyi, çok fenayım:queen:

önce baltalimanı kokoreç borcunu öde kanka:cherry:

Apti be sana da borç bitmiyor, kokoreç bankta hesap aç da günlük eft yapalım:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar