istanbul mt den yardım lütfen

kardeşim askerliği (usta birliği) istanbul samandıra kartal 23.motorlu mekanize tugayı buraya gidebilmem için esnlerde mi inmem lazım yoksa harem demi yardımcı olursanız sevinirim

anadolu yakasındadır kartal, dolayısıyla haremde inmen gerekir ama otobandan harem'e gelmeden TEM'de kartal ayrımında bırakan otobüsler de oluyor, muavine söylersen yardımcı olur

haremde inip kadıköye geçiceksin kadıköyden kartala minübüs yada otobüs çok rahat bulursun

ben hala tem kartal bağlantısında inilmesi gerektiğinde ısrarcıyım

istanbula ben bir kere geldim uçakla motorsiklet fuarına oda havaalanının yanıydı onun dişında hiç bir yerini bilmiyorum en kolay adres hangisi ise o şekilde gitmem lazım bilmem anlata bildimmi

Bineceğin otobüs şoförüne söyle en yakın yerde indirir seni.Hareme kadar gidersen boşuna bayağı bir yol gidersin.

Uçakla gel, sahiba gökçen havalimanında in. En yakın orası :queen:

en iyisı sıteden bı motorcu arkadasla anlas senı ordan alsın bosuna o kadar yol gıtme=)

kardeşim askerliği (usta birliği) istanbul samandıra kartal 23.motorlu mekanize tugayı buraya gidebilmem için esnlerde mi inmem lazım yoksa harem demi yardımcı olursanız sevinirim

ne zaman geliosun kardes, bn yarın sabah hareme gecip oradan kartala gidecegim, yarın sabah geleceksen bn atarım seni oraya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar