[İstanbul MT] - Carşamba Akşamı Maç İzlemeye ve Muhabbet Etmeye...

gidecegimiz mekanda dısardan yiyecek içecek fln getirmek serbestmi çingenelik yapsak biraz:D

b+rk caddedeyemi gelicek soradan parçalanmayalım:D:Daltunizadedemi buluşalım caddemi

ben yaşilmavi ye daha once hiç gitmedim zor zoraki bulabilicek durumdayım. Sende bilmiosan birilerini daha bulmak lazım
sorun çıkmazsa capitol ii fikir gibi görünüyor

Son düzenleme:
eveeeeeeeet gun bu gundur bu taraftan gelicekler için ortak mekan caddebostandır saat 7-30a kadar ordayım 3de gidicem muhabbete gelmek isteyen 3-330 gibi caddebostandayım ordan atunızadeye gecicem gelenler gelsin caddebostana migrosun arkasındaki potaların ordayım mavi bi motor zaten gorursunuz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar dişaridan yiyecek getirmek yasak ama karpuz peynir varçok güzel bide meşhur gozleme patlamıs mısır ohhhh daha ne olsun:)

ben yaşilmavi ye daha once hiç gitmedim zor zoraki bulabilicek durumdayım. Sende bilmiosan birilerini daha bulmak lazım
sorun çıkmazsa capitol ii fikir gibi görünüyor

saat 8:00 de capitolun onundeyim...gsm numarami topicin en basinda resimin ustunde yazdim..tel nomu alin arklar.herhangi bir probleme karsi!

8:00 de capitolun onunu toparlayacagim..8:30 da da kahvenin onude olacagim!
8:35 gibi cikarz yola!

Listede olmayipta gelecek olanlari kendine misafir olarak eklesene okan....
sayiyi bilelim!

antientel bnm akşam %10 luk gibi bir ihtimal gelemeyebilirim akşam babamla bir işimiz olabilir isim neydi bn sana telden ulaşır söylerim akşam gelemezsem ancak küçük bir ihtimal gelememe şansım inş ordaym akşama

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar