[İstanbul MT] - Carşamba Akşamı Maç İzlemeye ve Muhabbet Etmeye...

Haydi millet...

Mekan:YEŞİLMAVİ

FİYATLAR:
------------
BİZE ÖZEL MENÜ:
-----------------
GÖZLEME
ÇAY X4
KARPUZ,PATLAMIŞ MISIR..
-----------------
15YTL
DİĞER FİYATLAR:
-----------------
NARGİLE - 10YTL
ÇAY - 1,5YTL
MEŞRUBATLAR(KUTU) - 4YTL
GÖZLEME - 4YTL
-----------------
FIX MENUDE EXTRA MAÇ ÜCRETİ YOK.
OTOPARK VAR - ÜCRETSİZ.
KATILIMA GÖRE REZERVASYON YAPILACAK.
------------------------------------
HEP BİRLİKTE YARI FİNAL ÇOŞKUSUNU YAŞAMAYA GİDİYORUZ..

MAÇTAN SONRA KLAKSON'LU KORTEJ :queen:
GSM:05369539143 /Her hangi bir aksi durumda bana bu telefondan ulasabilirsiniz.
haritajf2.png

EVET,KİMLER GELİYOR BAKALIM...

Birincisini Başarıyla Tamamladık...kendi Adıma çok Keyif Aldım...
Haydi Bakalım Ikinci Heyecan Için Katılımları Bekliyoruz...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:mrgreen:bende herzamnkı gıbı ordayım mekan cok güzel zaten fiyatlarda uygun...

kardeslerım bı ıkı sey yazmak ıstıyorum.geldim motoru park ettim motorları gördüm.ortalıkta gezındım ...fakat kımse cıkıpta bız buradayız demedi.bende kımlerin olduugnu bılmedıgım ıcın atladım gözünüzün önunde motora gıttım.ki benkuzguncukta oturuyorum.

hele okana ne demelı .motor sesı gelmedi heralde gormedı benı dedım gunduzden konusmusduk gelecegız dıe.sız bellı etmezsenız kendınızı sızı tanımayanlar nasıl bulacak arkadaslık nasıl kurulacak.muhabbet nasıl edılecek nasıl tanısılacak.oyle degılmı

Son düzenleme:
kardeslerım bı ıkı sey yazmak ıstıyorum.geldim motoru park ettim motorları gördüm.ortalıkta gezındım ...fakat kımse cıkıpta bız buradayız demedi.bende kımlerin olduugnu bılmedıgım ıcın atladım gözünüzün önunde motora gıttım.ki benkuzguncukta oturuyorum.

hele okana ne demelı .motor sesı gelmedi heralde gormedı benı dedım gunduzden konusmusduk gelecegız dıe.sız bellı etmezsenız kendınızı sızı tanımayanlar nasıl bulacak arkadaslık nasıl kurulacak.muhabbet nasıl edılecek nasıl tanısılacak.oyle degılmı

abi sen beni gormedinmi yaw en ondeydim hadi carsambaya bekliyorum mekan guzel muhabbet guzel herkesi bekliyorum ben gene caddeden gecicem haberiniz ola

arkadaşlar maviyeşil nerde diye soracağım da utandım :)

Pardon harita sonradan geldi :mrgreen:

abi shiftim belirlensin o gun yarım gun calişiyosam gelirim ama benim birisinin peşine takılmam gerekir gelirsem kaybolurum oralarda :)

Hadı Bıraz Katılım...yarı Fınal Heyecanı ıcın Hepsı Hepsı Bu Kadar Mıyız?

caddede toplanacağınız yer??? bnde gelirim ancak cidden bnde bilmiorm yolu we atw ile gelirim ancak matrak geçiosa pus pus oturursak kötü olur yaneee:D::D:D:D

Arkadaslar mac aksami saat 8:00 de ben Altunizade Merkezde..(Kuryelerin toplastigi kahve"nin onu...eski asya finansin az otesi...seda ozalitin yani!) olacagim..son toplasma yerimiz orasi,oradan gidecegiz!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaslar mac aksami saat 8:00 de ben Altunizade Merkezde..(Kuryelerin toplastigi kahve"nin onu...eski asya finansin az otesi...seda ozalitin yani!) olacagim..son toplasma yerimiz orasi,oradan gidecegiz!

ewt arkadaslar kuryelerın toplandıgı altuğ cafede toplanıp oyle gecelım mekena saat kaçta ama?

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende caddeden gidicem şaşkınbakkal arkadaslar beylerbeyınde oturmama rağmen caddede çalişiyorum şaşkınbakkal nokia shop bej rengi superlight bizim orda toplanabiliriz.

Arkadaslar Sanırım Bırcogunuz Ana Toplanma Noktamızı Bılıyorsunuz..bır Problem Yoktur Umarım!

Bu Arada Bu Aksam Katılım Netlessın Lutfen Cunku Sayıya Gore Rezervasyon Yaptıracagım!

Forumdan Uzaklaştırıldı
güncelllll l:)..............................................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar