İstanbul MT Çanakkale Kampçılar

arkadaşlar merhaba

Bende de birtakım fotoğraflar var ama ben buraya nasıl ekleyeceğimi bilmediğim için mail adresi verirseniz sizlere göndereyim ekleyin..

40 euro...... eh senin hatırın için idare edeceğim artık..::::)))

Kaya

[email protected] dan bana gönderebilirsin. ordan ekleriz. umarım keyifler yerindedir. çiğköfteleri unutmadık haberiniz ola. gelirken rakılarıda kaprız. ohh misssss.:p

arkadaşlar görkemin motoru yolda arıza yapmış. biz onlar basıp gitmişler diye düşünürken meğer çok geride benzin istasyonunda kalmışlar durum bu.:pale: :pale: :pale: ayrıntıları görkem anlatır artık....

görken seninle dönüs yolunda karsılastık , tanıdınmı beni ... biz burgmancılarla geldik, fakat otel güzelyalı oldugu icin sabah bulusmaya gec kaldık , anıttepe ye gidelim derken trafige yakalandık , alcıtepe köyünde 2 saat cıkarmadı jandarma.:farao: saat 3 de yolacıktık... cook kalabalıktı ... birde 8:30 feribotuna yetişmemiz gerekti ... durmadan 170 km yaptım ... güzel bir gezi oldu ....

selam
valla bu gezi notlarınızı görünce cok heveslendim
herkese selamlar
ayberk

bugün itibari ile bendeki resinler özgür arkadaşa iletilmiştir. gerisi artık onun insafına kalmış....:p

Motorumu aldıktan sonra en çok gitmek istediğim yerlerden biriydi Çanakkale, bu kez iş yüzünden sizinle gelemedim, ama önümüzdeki yıl ayarlamaya çalışacağım. Bu arada tabii sitenin ve sizlerin düzenleyeceği diğer gezilere de fırsat bulursam katılamk isterim. Fotoğraflaraın devamını da isteriz ona göre.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam ben den 45 yuro işler kaya abi rakılarda benden oludersen hemen gelip alıyım nedersin eskici kapmadan ha bide motora talibim ( [email protected]

özgür sana zahmet resimleri [email protected] yollarmısın gözlerimi acmış bekliyorum

Son düzenleme:
yok kardeş benim o onu kimseye kaptırmam

eldivenlerde yanında alacam vermesse çalacam :)kafaya taktım ikinci evliliyimi onunla yapacam yüzüktörenine hepiniz davetlisiniz:))))))))

eskici uyku tulumun güsel miş sanırım zaman aşımından benim olur ve yüz maskesi ve switlerde :) saka bi yana yine görüşelim arayı açmayalım arkadaşlar

Vayyyy sevgili kardeşlerim hepiniz zaten orada da söylediğim gibi davetlimsiniz.. Ne zaman gelirseniz başımın üstünde yeriniz var, verdiğim sözü unutmadım ama çay içmekle olmaz çay ile çiğ köfte yanyana durmaz rakı ve yanında çiğ köfte iyi gider..

Alçaklar bi daha o eldivenleri size gösterirmiyim, heehehe
sevgili kotorum için daha beklemeniz gerek hahahhaaah

kaya

Tel: 0 544 216 80 65
msn [email protected]
mail [email protected]

eskici uyku tulumun güsel miş sanırım zaman aşımından benim olur ve yüz maskesi ve switlerde :) saka bi yana yine görüşelim arayı açmayalım arkadaşlar

baba canın sağaolsun senden kıymetlimi

görüşelim tabiii en yakın zamanda fotolarda yakında burda haberiniz ola

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
resimler güzelmiş ellerinize sağlık :rendeer:

selam millet ( Görkem.Şadan.Murat.Özgür)bahtsızdan selamlar.:cat:

şadan bende videon var ama nasıl ekleyeceğim bilmiyorum:silent:

Son düzenleme:
selam murat ben iyiyim yasen?
iştesin sanırım varsa msn verirsen daha rahat olur:)

senin iş neydi ? ben ajansatayım fiyatlandırma:pr:
bazen acaip kasıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar