Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkeze selam,
Arkadaşlar,Hava güzel olursa(!)ben de gelirim kampa,
Ben zaten her yaz mutlaka Eceabat milli orman parkında kamp yaparım(Ege kıyısı)Zaten gezilecek yerlerin tam merkezinde ancak kışın kamp açık olurmu bilmem,Kamp malzemem var,
Hava kötü olursa motorla gelemem,araba ile gelme ihtimalim olabilir,buluşmaya doğru kararımı veririm,
Beer's'a gittiğimde kapıda praetorian'ı olcan'la birlikte gördüm.Kısa bir konuşmadan sonra ben içeri girdim.Tabi içerisi baya bir kalabalıktı,sonrada karşılaşmadık.Yani yola çıkış veya kampla ilgili bir konuşmada bulunamadım.Hayırlısı.
arkadaşlar önce de yazmıştım ama giriş sayfasında yazmamış malzemelerimi yazayımda arkadaşlar fazladan malzeme getirmesin
1 çadır+uyku tulumu+lamba+1 battaniye
arkadaslar hepinize selamlar sizlerle canakkaleye gelmeyi o kadar çok istiyordum ki anlatamam ancak 18 mart pazar günü sabah 7 de motor ehliyeti için direksyon sınavı varmış.böyle şanssızlık olmaz.birdaha ki geziye kaldı artık ama inşallah güzel bir gezi geçirirsiniz ve eksiksiz olarak istanbul a dönersiniz.sizlerden isteğim bu gezinin reswimlerini en kısa sürede yayınlayın da bizlerde görelim.hepinize sevgiler