cem bu resimdeki kim
gürkan abiye sor bakalım özelin "ö"sü bile kalmadı adamda
kıskandım haaaa:queen:
iyi oluyor siteye giren bu topiği mutlaka görüyor, insanın gelesi yoksa bile gelmek istiyor.
gel bekleriz :cat:
iyi oluyor siteye giren bu topiği mutlaka görüyor, insanın gelesi yoksa bile gelmek istiyor.
işte abi satışa böyle gelinir. gidip alıyım dedim aradım çocuğu bıdı bıdı yaptı. 20 senelik arkadaşız. bende sinir oldum gittim verdim parasını ustaya kendim aldım. bide ustayıda kızdırmış gittik adamın moral sıfır.
merak ettiğim konu 1500 liralık notbook ekranını 500 liraya bulmuştum gitsin şimdi sonyde tamir ettirsin 1500 liraya.
işte abi satışa böyle gelinir. gidip alıyım dedim aradım çocuğu bıdı bıdı yaptı. 20 senelik arkadaşız. bende sinir oldum gittim verdim parasını ustaya kendim aldım. bide ustayıda kızdırmış gittik adamın moral sıfır.
merak ettiğim konu 1500 liralık notbook ekranını 500 liraya bulmuştum gitsin şimdi sonyde tamir ettirsin 1500 liraya.
cadı, evet istanbul b.evlerdeyim, eşimle konuştum tamam dedi inşallah geleceğim.
bu arada bu sitede yeni değilim, isim değişikliği yaptım, bende muhabbetinizi arttırayım özel büyük bir şirkette kurye operatörlüğü yapıyorum şu an istanbul içi 40 motosikletli kuryeyi yönetiyoruz. bu arada sizlere laf yetiştirmeye çalışıyorum.
evet özeeelllll miş :queen:
bende köpüksüz türk kahvesi yaptım içiyorum :queen:
Çağla Sen 150 motosikletliye organizasyon yapıp yönlendiriyorsun ya :queen:
SELÇUK ASLAN,dı isim ön planda olunca rahatsız oldum ondan değişme ihtiyacı duydum. eşim motosikletlerimi çok seviyor olmamı çok kıskanıyor, bu rahatsızlığından dolayı gezilere katılmıyorum. üç beş arkadaş hız yapmaya, uzun yol gitmeye anca buna izin veriyordu, kendisini motosikletimle gezdirmediğim içinde biraz şikayetçiydi kısmetse eşimle birlikte katılmaya niyetimiz var.
evet 40 tane trafik canavarını yönetmek çok zor cangüvenliğinden gideceği adreslere kadar sorumluyuz morallerini çok yüksek tutmam gerekiyor. zor yani.
o kahve içilir mi kız.
bide köpüksüz.r:
kahve işini bana sor.
etme eşşekle dost küstürürsün silme ...... cam kırığıyla kestirirsin...
hatırladım topiklerde yorumlarını okuyodum :cat:
inşallah eşin garipçe gezisinden sonra daha sık senle gezilere katılmak ister. :wiinkk:
evlenecek yaşa geldi hala kafve yapmayı bilmiyo off off![]()
SELÇUK ASLAN,dı isim ön planda olunca rahatsız oldum ondan değişme ihtiyacı duydum. eşim motosikletlerimi çok seviyor olmamı çok kıskanıyor, bu rahatsızlığından dolayı gezilere katılmıyorum. üç beş arkadaş hız yapmaya, uzun yol gitmeye anca buna izin veriyordu, kendisini motosikletimle gezdirmediğim içinde biraz şikayetçiydi kısmetse eşimle birlikte katılmaya niyetimiz var.
evet 40 tane trafik canavarını yönetmek çok zor cangüvenliğinden gideceği adreslere kadar sorumluyuz morallerini çok yüksek tutmam gerekiyor. zor yani.
40 Tane trafik canavarı derken hocam yanlış anlaşılıyor istersen yazının o kısmını düzelt:cat::rendeer:
40 Tane trafik canavarı derken hocam yanlış anlaşılıyor istersen yazının o kısmını düzelt:cat::rendeer:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::cherry:
laf yetiştirene bakalım bide :queen:
inşallah dediğin gibi olur sırf eşim rahat etsin benimle gezsin diye hayabusamı bıraktım süpermoto aldım turuncurenk gelirsem görürsünüz, bence gezi çok güzel olacak insanların kaynaşması, fikir ve düşünce alışverişi toplu sürüş keyfi,daha nicesini :cat:
sizler anladınız, ben halkımızın motosiklete bakış ve kuryeleri değerlendiriş biçimlerini söyledim,
işin aslı en büyük CANAVAR benim istanbul içi ve dışı 10 yıl motokuryelik yaptım
kimse bilmez bu adamlar delimi!!! bu soğuk havada karda kışda motosiklet üzerinde 200-300 km yol gidiyor, halbuki bu insanlar evlerine para götürmek için ailesine bakabilmek için bu işi seçmişler.
evet bende CANAVARIM
ben kahve yapabiliyorum demedim ki![]()
zaten esas sorun orada :cherry: