[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
annenden iyi bir performans bekliyoruz dolma ile ilgili :queen:

ya ama olmakı ben demıstınızde ınanmamıstım bugun garsonlara uzuldum ellerınde hep tabakla dolasıolardı bırı gıdıo bırı gelıo :queen:

12 sindeki dersleri iptal ettim.. eğer başka bir aksilik olmazsa geliyorum:) :) sofraya 1 tabak daha koyarmısınız? :) :)

bende çok sevindim.. sonunda tanışabilicem sizlerle.. şimdi ayın 12 si bekle bekle gelmez :) :) ama önce şile var.. umarım gelebilirsiniz orayada.. bide şimdiden bahsedeyim yıl sonunda okulda yapacağımız konserede davetlisiniz :) öğrencilerim bizzat söylediler M.T de gelsin diye.. :)

bende çok sevindim.. sonunda tanışabilicem sizlerle.. şimdi ayın 12 si bekle bekle gelmez :) :) ama önce şile var.. umarım gelebilirsiniz orayada.. bide şimdiden bahsedeyim yıl sonunda okulda yapacağımız konserede davetlisiniz :) öğrencilerim bizzat söylediler M.T de gelsin diye.. :)

kaçırılıcak birdavet degil bu inşallah konserde kardeşlerimizle olabiliriz.
şileye gelmek istiyorum biliyosun ama sabah ve öglen sınava giricem hemen çıkıcam :p o saatlerde gelen olursa artcısı olmayan katılmayı istiyorum

o zaman inşallah olur gelenler.. sınavdan sonra kafa dağıtmış olursunuz sizlerde hem.. :) konser tarihi için mayıs sonunda bir topic açıcam zaten ayrıntılı.. tekrar haberleşiriz.. :)

tamam koray konser topiğini bekliyorum öncedende haberleşelimde aynı tarihe herhangi bi topik filan denk getirmiyelim

gene kimse kalmamış bee nerdesiniz
haftaya ne yapacaz kuyucadısı ve oluşumu cvp versin :)

Bu arada bende büyük ihtimalle o tarihte işlerimi hafifletmiş olursam katılabilirim geziye. Acayip özledim km yapmayı zaten :cherry: Hemde tanışmış oluruz...

haftaya derken?
cumartesimi pazar mı?

Bu arada bende büyük ihtimalle o tarihte işlerimi hafifletmiş olursam katılabilirim geziye. Acayip özledim km yapmayı zaten :cherry: Hemde tanışmış oluruz...

güzel haber orko gelde tanışalım arkadaşım :rendeer:

Son düzenleme:
Günaydın mt ailesi :rendeer: Dün akşam anadolu yakasında öyle bir yağmur vardıki önümü göremiyordum vizörü kapat hiç gözükmüyor aç gözlerini açamıyorsun. birde araba kullanmasını bilmeyenlerle karşılaşınca daha kötü oluyor insan. Zırtapozun teki dün akşam ara yoldan bir çıktı cem abinin önüne mesafe biraz daha yakın olsa ALLAH göstermesin kötü şeyler olabilirdi .Geri dönüşte birde hafiften sis vardı boğaza doğru hızlı gidemiyorsun arabalar yanından vızır vızır geçiyor eyvah dedim körün birisine dek gelirsek yandık ama şükür problem olmadı....Ama yağmurda motosiklet kullanması bana göre zevkli oluyor :queen::queen::queen: ( Hele arkanda ıslanan birde artcında varsa en azından tek başına ıslanmadığını düşünerek mutlu oluyorsun :queen::queen: )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar