günaydın aygülcüm
bizde seni özledik kahvaltyıyada geliyosun dimi pazar günü
canım o kesin degil biliyosun nasıl gelecegim önemli olan :queen:
ama süpriz de yapabilirim
günaydın aygülcüm
bizde seni özledik kahvaltyıyada geliyosun dimi pazar günü
mevzu dediğin olayda değilya neyse girme zaten
sen konuya iştirak et arkadaş senin gibi adamı arasak bulamayız..
poh pohlayın olm adamı :cherry: kaçacak şelepsizim :salut:
ihtiyar nerdesin bee hep senin yüzünden bak adamı küstürdün neyap ne ett al adamın gönlünü yoksa darülacaze ye yatırırım seni hee...:queen:
canım o kesin degil biliyosun nasıl gelecegim önemli olan :queen:
ama süpriz de yapabilirim![]()
atarız :cherry:
mevzu dediğin olayda değilya neyse girme zaten
sen konuya iştirak et arkadaş senin gibi adamı arasak bulamayız..
poh pohlayın olm adamı :cherry: kaçacak şelepsizim :salut:
ihtiyar nerdesin bee hep senin yüzünden bak adamı küstürdün neyap ne ett al adamın gönlünü yoksa darülacaze ye yatırırım seni hee...:queen:
herkeze günaydın :rendeer:
ben ne yaptıysam cıksın biri desin arkadaş bu güne kadar kimseyi kırmadım ve kırmamda benden şikayeti olan dicek kardeşim benim kimseyle bi kırgınlık yapıcak bişe yaptığımı sanmıyorum onun bahsettiği konu garipçeye gittik keşif için allah için söyleyin gelenler aniden karar verilip gidilmedimi biri canım kardeşim ceme anlatsın yoksa topuğuna sıkacam he:rendeer:
O keşfin önceki gecesi bizdeydik ve muhabbet ediyorduk ve o an orada olan herkes bende dahil ertesi gün hava kötü olduğundan dolayı keşfin yapılamayacağı fikrindeydi ve bu ben sabah uyanana kadarda böyleydi tam burçinimle ne yapalım filmmi alalım bugün derken gürkan abilerle görüştük ve aniden kendimizi yolda bulduk yani ortada yapılmış bir plan kesinlikle yok arkadaşlar darülaceze ziyareti topiğindede polonezköye gidileceği konusunda en ufak bir bilgi bulunmamaktaydı ama akşam polonezköyde çay içerken bulduk kendimizi akşamın 8 inde![]()
selamlar herkese
büyük ihtimal bende geleceğim yoksa abilerin bitanesi vuracak beni :cherry:
hem zaten özledim MT ile olmayı
bu abilerin bi tanesini tanıyormuyuz biz:bounce:
bu abilerin bi tanesini tanıyormuyuz biz:bounce:
günaydın herkese
bu sabah 18 yıldan sonra ilk kazamı yapmış durumdayım
sabah acıbadem den carefour inen dört yol agızından aşagıya inerken ilk sağ sokaktan taksi birden önüme atladı hiç sol tarafına bakmadan tabi bende taksiye çarmamk için kendimi sol tarafa çektim ve baktım adam durmuyor mecburen taksiye sticker olmamak için kendimi yere atmaktan başka çare bulamadımsonucta motor taksinin altına girdi bende kendimi yerde buldum allahtan 40 ile 50 km hızla gidiyordum. sonuc bende hasar yok ama motorda hasar var işte bugün yaptırmaya çalışıcam sizlerle pazar günü fuara gidebilmek için ümit ederim yetişir pazar gününe kadar benim ferrari :mrgreen:
ismi lazım degil baş harfi Gürkan![]()
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
aaa bak kıskanırım ama hani bize çiçek
yeşim bak gürkan ayırım yapıyo yolalım üç tel saçını en iyisi :queen:
bunlarda size:rendeer:::160::::160::::160::::160::::160::::160::::160::
Saçını başını yolarım o bilir :queen::queen:
Neyse yolmiim bari :queen::rendeer:
Günaydın millet :queen:
bunlarda size:rendeer:::160::::160::::160::::160::::160::::160::::160::
Saçını başını yolarım o bilir :queen::queen:
Neyse yolmiim bari :queen::rendeer:
günaydın ex :rendeer: