selam millet plan hazır bu gün mahşerin 4 atlısını kimse tutamaz...
cep telefonlarınız açık olsun heran heryerden çıkabiliriz...
biraz sonra karşıya üsküdara geçicem o tarafa gelirsen ara beni akşam için :rendeer:
adisiniz olum insan bir arar adam yerine konmuyoruz galiba![]()
hayırdır haber veriyosun gizli gizli takıl sen...
hayırdır haber veriyosun gizli gizli takıl sen...
bana dünkü mejalrarımı cıkartırma he yazmadınmı sana len demedinmi halı saha macı var gelemicem diye:bounce:
telefonum açık haber bekliyor olacağım ben cimcimenin d.günü için hazırlıklara yardım edecem birazcıkgörüşürüzz
![]()
telefonum açık haber bekliyor olacağım ben cimcimenin d.günü için hazırlıklara yardım edecem birazcıkgörüşürüzz
![]()
bana dünkü mejalrarımı cıkartırma he yazmadınmı sana len demedinmi halı saha macı var gelemicem diye:bounce:
Gürkan abi sana ben kaç defa demiştim .kangalları alıp geleyim diye sen haber veririm demiştin bumudur yaniiiale::farao:
![]()
erdemi ve erayı hallerine bırakıyorum pc den hiç memnun degilim bu akşam gel belki gelirler turgay ve gkn de gelicek sanırım çay içeriz:rendeer:
Gürkan abi sana ben kaç defa demiştim .kangalları alıp geleyim diye sen haber veririm demiştin bumudur yaniiiale::farao:
bu nedir len yazmışmıyım :bounce::bounce:
her şey bi anda oluştu ne diyim ben size ya:rendeer:
bu kadarmı trip yapılır arkadaş yaa olmaz ama
sen ihtiyar adamsın mazur görecen küçükleriniin hatalarını![]()
hadi beni geç....
korkut
aparat
hasanpınar
çağla
caner
daha sayıyımmı...
hep öle olur....