[İstanbul MT] ATV'lerle Safariye Çıkıyoruz (9 Mart Pazar)

karar verin artık kim varsa kim yok :queen:

şimdi ben varsam jesse yok, jesse varsa ben varım, GKN varsa PınaRR da var, Marv yoksa Efedrin hiç yok, Tencere ekürisi Teflon varsa her yerde var yoksa yok, Erdinç polat varsa Rola da var, her ikisine istburak her türlü gider, mhrrmkpnr ortamların aranılan ismi o olmazsa olmaz, DCR, Waggas ve the massacre ayrılmaz üçlü, Aye ve Magma kankalar her beraberler, ayrıca bunların hepsi varsa metehan yok :p

benmi sov yapmış oluyorum o zaman ((((:)

yok ben oluyorum :p

Son düzenleme:
şimdi ben varsam jesse yok, jesse varsa ben varım, GKN varsa PınaRR da var, Marv yoksa Efedrin hiç yok, Tencere ekürisi Teflon varsa her yerde var yoksa yok, Erdinç polat varsa Rola da var, her ikisine istburak her türlü gider, mhrrmkpnr ortamların aranılan ismi o olmazsa olmaz, DCR, Waggas ve the massacre ayrılmaz üçlü, Aye ve Magma kankalar her beraberler, ayrıca bunların hepsi varsa metehan yok :p

yok ben oluyorum :p

süper :queen:
sen gelion ama demi

bakın gene soylüyorum emün varsa ben yokummmmmmmmmmmmmmm
((((((((:)

katılır matılır ben anlamam nasıl konuşuyorsun öle kardeşim alla alla etin ne budun ne senin :) ama pardon çok etli ve butlusun pardon unutmuşum :)
emin sen cenavarla gelicekmişin yeni cenavarla turlıycakmışın ne iş

bu arada geceleri piyasa yapmaya çıkıymuşun ne iş görenler var sakın yok abi falan deme :queen::queen:

Arkadaşlar özgürlüğü yüreğinde hissedenlerin kalplerinin sevgi dolu olduğuna inanan bir kişi olarak,hepinizi bu kardeşlerimizi sevindirmeye,birkaç saatliğinede olsa gözlerinde mutluluğun ışıltılarını görmeye davet ediyorum.MT ailesini eğer gerçekten tanımışsam (ki bundan şüphem yok),katılımınızı bekliyorum.

Okan kardeşimizin sayesinde yetkili Cem beyle görüşüp 16 Mart pazar günü saat 14:30'da Bahçelievler Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme kurumunun bahçesinde ufak çapta bir piknik şeklinde buluşma sağlandı.Bu arada Cem beyden aldığım bilgiler ışığında bu kardeşlerimizin eşofman ve spor ayakkabısı ihtiyaçları olduğunu ayrıca renkli boya kalemi ve kırtasiye gereksinimleri bulunduğunu belirtirim.
Eşofman bedenleri : Ayakkabı No:
3 adet S 3 adet 34 1 adet 40
4 adet M 3 adet 35 1 adet 41
7 adet L 1 adet 36 2 adet 42
2 adet XXL 1 adet 38 1 adet 45
2 adet 39
Arkadaşlar ayrıca meyva suyu kek gibi şeylerde olabilir.

By ihsanhakan

2- ihsanhakan
3- ümmet perkitan
4- ist.burak
5- delimavi
6- hoxy
7- erdincpolat
8- sen........?

Bu safariye ayırdığınız 50 gaymenin bir kısmınıda buraya ayıralım beyler...aklınızda olsun...haftaya organizasyon budur...ok..

kardeş senin ehliyetin yok bende henüz acemiyim henüz hiç artçı almadım biraz daha tecrübem artsın 2 kişi bilen çekerim benzin sorun diğil ama uzun mesafede ilk artçım olmak istemessin sanırım :)

fark etmez abi benim ehliyetim yok ama artçi degil arkamda tir taşirim ben kullanirim polis cevirirse sen dersin ben ögretiyorum kullanmasini diye:)

olmazsa benim ybr ile gideriz benim bu geziye mutlaka gelmem lazim gecen şile gezisine gelemedim videolari görünce içim içimi yedi buna kesin gelmem lazim gelemezsem hirsimdan lastikleri kemirirm artik:)

Son düzenleme:
Haydi gençler ACE reklamı çekmeye.Çamur banyosunun tadını çıkartın.:)

Bol bol fotoğraf çekmeyi de unutmayın.

Sanırım gelemiyorum , ama belli de olmaz.Her an herşey olabilir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gkn getiririm tabi ya getirmemmı burda korunmak içine ne aletler bi bilsen :cherry:

Arkadaşlar ya ben tarihi karıştırmışım ya , bugün çok çalıştım heralde :)

Eğer bi aksilik olmazsa gelebilirim , avrupa yakasından geleceklerin buluşma noktası kavacık BP sanırım.Sarı-siyah mont ile siyah bir motorla
(Deer 152) biri gelirse bilinki benim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar