[İstanbul MT] ATV'lerle Safariye Çıkıyoruz (9 Mart Pazar)

GKN

eeeee benide yazın bari 25 krkter

gkn ben geliyom sen gelmessen safariyi senle yaparım

kokocum gelcen tabi, 2-3 gün önce gültepede gördüm seni movistarla fink atıyodun, arabayla tampon atıcaktımda kaçtın son anda::winkwink
zati parkuda soteler vardır ben atvyede gazz veririm sanada gaz veririm :queen::queen:

Olayı büyütmüş geziye çıkıomuş DCR:)

Motorsuzken anca bu kadar oluyo Tuğçe hanımcım :p inşallah bi motorumu alıyım sen o zaman gör :queen:

Güzel çalışılmış bir organizasyon bravo D C R. Fiyatlar gerçekten safari için uygun.
ATV safariyi hiç yapmayanlar için söyle anlatayım , motosiklet kullanmaktan hepimiz keyif alıyoruz, güzel bir parkurda atv safari yapmak ise bu keyifden 10 kat daha iyidir. :cat:

Teşekkürler Erhan abi :cat: inşallah herşey çok güzel olucak :)

Çok guzel bı çalışma olmuş ama diyelim 30 kişi olduk ki olucak gibi gorunuyor
Kaç atv var ki ikinci tur olmaz zaten
2 saat sürdügünü düşünürsek
2 ser kişi binmek zorunda kalmayalım :queen:

Sanırım 2 gruba ayırıcaz :pale:
1. Grup safari yapıyorken, 2. Grup ATV işletmesine bağlı Cafe'de Nargilelerini tüttürebilir :)

ahanda beni de yazmış
olüm bak konuş en berbat olan parkura sokçaklarsa geliim, yoksa yan çizerim::winkwink

Abi konuştum adam kurtların olduğu parkura sokucakmış bizi :p fiyatı ondan ucuz yapmış kurtlara yem edicekmiş :queen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ben ATV suremiyciiim. Ama ama ama orada vakit gecirebilecegimiz bi mekan varsa ve ATV'ye binmeyecek baska kimseler varsa gelebilirim.

Motorum yeni biliyorsunuz, hemen ilk gunden uzerine gul koklayamam. :p O yuzden ATV binmiyciiim. :mrgreen:

zuhah a ha hah <<.. olüüm herpinize atv nasıl sürülür gösterecem .. ama emin varsa ben yokum ..(((:)

yha bende gelmek istiyorum :salut: :salut: ama ben hataydayım üfff :salut: keşke 2 sene öncesine dönsem ne güzel 2 sene öncesine kadr istanbulda oturuyorduk neyse yazın inşallah geldiğimde gelip benide alıp gezdirirsiniz motorlarınızla :queen:

Tulumuna tavla oynayıp mars olan Haluk: "Pınar abla tulumu boşver ben sana safari ısmarlayım sende gel" dedi.. Param yok ama sorun değil.. Nası olsa Haluğun tulum borcu yerine safari turu borcu var.. Geliyimde ödesin baari :mrgreen:

Tulumuna tavla oynayıp mars olan Haluk: "Pınar abla tulumu boşver ben sana safari ısmarlayım sende gel" dedi.. Param yok ama sorun değil.. Nası olsa Haluğun tulum borcu yerine safari turu borcu var.. Geliyimde ödesin baari :mrgreen:

bende ordaydım, tulumdan kasıt tulum peyniriydi, haluk bi kilo tulum peyniri alır ödeşirsiniz :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel olcağa benziyo kesin çok eğlenceli olcak,keşke 30 yıl önceki halim olsaydı,ama imkansız şimdi hep yol yapmak istiyorum rüzgara çok alıştım.artık reimler le idare etçez.şimdiden iyi eğlenceler sizlere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar