e adam biraz haklı aslında tamam eğlenmeye geldik ama içkili araç kullanıma karşıyız her ne kadar alkollu kullansakta![]()
sizden ricam kendinizi yeni üye olan birisiyle empati yapmanızdır.
yeni üye olarak bu fotoları görünce ne düşünürsünüz?
ben yeni üye olsaydım ve bu başlığa baksaydım bunlar içip içip kuduruyor derdim.
sırf ortamı germek için "eh işte motorculuk bu. bak ne güzel eğleniyorlar" gibi mesajlar ve bu mesajın yakınından geçen mesajlar yazmayın.
ayrıca böyle geleneksel "herkes kendinden sorumlu" gibi bir yerlere gitmeyen tartışmaları da yaratmayın.
ben sizin (üstüne alınan alınsın. zaten laf nereye gidecegini bilir) gibilere ne kadar yazsam boş. deveye hendek atlatmak size bazı şeyleri anlatmaktan veya sizin bazı şeyleri anlayabilmenizden daha kolay.
sen elinde biralarla gez sonra insanlar bize niye serseri,alkolik,berduş diyor diye düşün dur. senin veya bir başkasının bizlere bu sıfatlarla bakılmasına neden olmaya hakkı yok(bu sıfatlarla bakılmasının tek nedeni de alkol değil). zaten kime konuşuyorum ki ben, adam kendi parasıyla kendini zehirliyor.
sizi boş yere muhattab almışım. ne haliniz varsa görün.
Hmm resimlerde iyi çıkmamışım yaw![]()
Nerde benim yarışçı abilerimle çekildiğim resimler?
Dostum darkım çabam size olan sevgimden biliyosun bende orda alkol aldım beni üzmiycek kadar :mrgreen: ben bizi tanımayanların yanlış anlıyabiliceğini vurguladım sadece o yanlış anlaşılmadım umarım akıl vermem akılda almam ayrıca
Mt olarak sosyal bir sorumluluğmuz var şu açtığmız başlık es kaza haber olsa kimseye derdini anlatamazsın seni ben bilirim beni sen ya bizi tanımayanlar. olayı tek taraflı almamak lazım orda tabi ki içki içilicek içkili mekan orası ama insanlar gördükleriyle ilgileniyor malesef o fotoyu gören bilmezki bizim ne kadar içtiğimizi
Dün bu başlığa bakıyordum babam bir ara geldi şöle bir baktı ondan sonra kavga kıyamet yane anlıycan ailene bile anlatamazken derdini başka insanlara nasıl anlatıcaz

Dedim ya biz bizi biliyoruzda bizi bilmeyenler işte bende ordaydım sizle ortam güzeldi eğlendik ama orda olmayanlar 2 teker sevdalısı olmayanlar canımızı sıkmaya devam ediyor şekilci bir milletiz biliyosun kiminin eteğine kiminin türbanına takar bizim milletimiz elimizdeki biralara takmamaları mümkünmü.... bilmez adamlar eyüpteki çay muhabbetini bu resmi görür hah işte bak gördünmü ben haklıyım der. şunda haklısın evet insanlar özgürdür her şeyi düşünmekte ama trafikte zor anlar yaşamamızın nedenide bu özgür düşünce o kadar özgür ki o düşünce nerdeyse benim yaşam hakkımı elimden alıcak kadar trafikte giderken sürekli benim kadar sakin bir insanın dudakları sürekli oynuyorsa buda o özgür düşüncenin eseridir.
Birasız fotolarımız yokmu var ama insanlar gene biralı olanları görüyor anlıycan insanlar görmek istediklerini görüyorlar
üffffff ..... her toplantı dan sonraki "resimlerde neden icki var?!" muhabetti. bu galiba ellincisi. bir ara resimleri sansürlemiştik bile :queen: