vınvın;586029' Alıntı:Biliyorum çok şaşıracaksınız ama ben de geliyorummm :queen: :queen: :queen:
Kırmızı ile uzun zamandır sizlerden uzak kalmıştık hasret gidermenin zamanı geldii...:rendeer:
Haydi İstanbul Mt 9 mart cuma akşamı Beer's da buluşuyoruz :wiinkk:
Ben de sabırsızlıkla bunu bekledim bütün kış...:rendeer: :queen: :mrgreen:
Kırmızıcım beers bahçeye yemeksiz grup rezervasyonu yapmıyordu en son geçen yaz.Oranın müdürüne kıl olmuştum ben en son.
Hatta bizi cehennem gibi sıcak bir yaz akşamı kliması bozuk olan arka tarafa atmışlardı ve biz de gecenin kalan kısmını başka bir mekanda geçirmiştik oradan ayrılıp.Malum beers'de hepimizin vücudundan ve kafasından ter akıyordu oturduğumuz yerde!r:
Bu detayları hatırlatmayı uygun gördüm.
Zira "MT" adıyla gidildiğinde daha önce bize terbiyesizlik yapıldı...
Neyse mt nereye ben oraya...:cat:
Ama mt toplantısı dışında oraya müşteri olarak gitmem imkansız!:farao:
Beni de listeye ekle lütfen...
ya neden cuma akşamı ya?
ben işten akşam 11de çıkıyorum. 11 buçukta işten çıkar gelirim gelmesine de kimseyi bulamam orda gibime geliyo:mrgreen:
keşke ctesi veya pazar olsaydı. başka sefere artık. fuar davetiyemi ayırın ama.:cat:
::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: sen gene burda olcaksın:wiinkk: beer's toplantılarının antalyadaki sesiiAhhhh ahhhhhh Beer's ve eski toplantılarale: Kırmızı nerelerdesin..Eski günler geldi aklıma şimdi :salut: :salut: Anlayan anladı
ale:
::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: sen gene burda olcaksın:wiinkk: beer's toplantılarının antalyadaki sesii![]()
Hiç birşey eskisi gibi değil ama olsun, yine resimlerinizi sabırsızlıkla bekler, yine telefonla eşlik ederim akşamınızaale:
ale: :salut:
Üzmem artık üzmem :queen: Ben demesem görmeyeceksin toplantıyı falan![]()
Ohhh be eski günler, eski tanıdık yüzler çok şükür:cherry:
Kızmaz kimse kızmaz, benim dostlarım duracağı yeri iyi bilir :wiinkk: Bu güne kadar olduğu gibi :wiinkk:
Boşver biz tatlı şeyler konuşalım :queen: Özlemişim yahu aaaaaa tek başıma kaldım buralarda :queen:
daha bir hafta önce yanındaydım tuğba yalnızlıktan şikayet ediyorsun demek.defdarlığın önünde çadır kuralımmı?10-15 kişi ne dersin.:rendeer: :salut: :bounce: :queen:Kızmaz kimse kızmaz, benim dostlarım duracağı yeri iyi bilir :wiinkk: Bu güne kadar olduğu gibi :wiinkk:
Boşver biz tatlı şeyler konuşalım :queen: Özlemişim yahu aaaaaa tek başıma kaldım buralarda :queen:
ben varım ya ne yanlızı
ben yarın toplarım bütün eski tayfayı merak etme
daha bir hafta önce yanındaydım tuğba yalnızlıktan şikayet ediyorsun demek.defdarlığın önünde çadır kuralımmı?10-15 kişi ne dersin.
bilmem o herkeside çağırırız gelirse gelir:silent:Eskilerden herkesi toplayacağına emin misin ? Offfff ya :salut:
bilmem o herkeside çağırırız gelirse gelir:silent:
sizin kavgalarınızı küsmelerinizide çok özledim yaaale: