[İstanbul MT] 9 Mart Cuma - Buluşma Yeri Bostancı Beer's - Herkese Fuar Davetiyesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Walla eskiler düşmeye başladı.Hade bakalım daha kimleri görcez..!!:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vınvın;586029' Alıntı:
Biliyorum çok şaşıracaksınız ama ben de geliyorummm :queen: :queen: :queen:

Kırmızı ile uzun zamandır sizlerden uzak kalmıştık hasret gidermenin zamanı geldii...:rendeer:

Haydi İstanbul Mt 9 mart cuma akşamı Beer's da buluşuyoruz :wiinkk:

sende kimsin tanışıyoruzmu :queen: :p yenilerden olmalısın

En Sonunda Istanbul Mt Toplantisi :)

Ben de sabırsızlıkla bunu bekledim bütün kış...:rendeer: :queen: :mrgreen:

Kırmızıcım beers bahçeye yemeksiz grup rezervasyonu yapmıyordu en son geçen yaz.Oranın müdürüne kıl olmuştum ben en son.
Hatta bizi cehennem gibi sıcak bir yaz akşamı kliması bozuk olan arka tarafa atmışlardı ve biz de gecenin kalan kısmını başka bir mekanda geçirmiştik oradan ayrılıp.Malum beers'de hepimizin vücudundan ve kafasından ter akıyordu oturduğumuz yerde!:pr:
Bu detayları hatırlatmayı uygun gördüm.
Zira "MT" adıyla gidildiğinde daha önce bize terbiyesizlik yapıldı...
Neyse mt nereye ben oraya...:cat:
Ama mt toplantısı dışında oraya müşteri olarak gitmem imkansız!:farao:
Beni de listeye ekle lütfen...

Ben de sabırsızlıkla bunu bekledim bütün kış...:rendeer: :queen: :mrgreen:

Kırmızıcım beers bahçeye yemeksiz grup rezervasyonu yapmıyordu en son geçen yaz.Oranın müdürüne kıl olmuştum ben en son.
Hatta bizi cehennem gibi sıcak bir yaz akşamı kliması bozuk olan arka tarafa atmışlardı ve biz de gecenin kalan kısmını başka bir mekanda geçirmiştik oradan ayrılıp.Malum beers'de hepimizin vücudundan ve kafasından ter akıyordu oturduğumuz yerde!:pr:
Bu detayları hatırlatmayı uygun gördüm.
Zira "MT" adıyla gidildiğinde daha önce bize terbiyesizlik yapıldı...
Neyse mt nereye ben oraya...:cat:
Ama mt toplantısı dışında oraya müşteri olarak gitmem imkansız!:farao:
Beni de listeye ekle lütfen...

burcu sen hiç merak etme cnm senin kimi soylediğini anladım şu kıl kuyruk dimii :queen:
hee burcu aytek amcayıda bekliyoruzz :wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ya neden cuma akşamı ya?
ben işten akşam 11de çıkıyorum. 11 buçukta işten çıkar gelirim gelmesine de kimseyi bulamam orda gibime geliyo:mrgreen:
keşke ctesi veya pazar olsaydı. başka sefere artık. fuar davetiyemi ayırın ama.:cat:

seni çıkartamadım kardeş bu sitenin paulumusun:queen: :mrgreen: :p

Ahhhh ahhhhhh Beer's ve eski toplantılar :pale: Kırmızı nerelerdesin..Eski günler geldi aklıma şimdi :salut: :salut: Anlayan anladı :pale:

bende gelmek çoook istiyorum
..bir kardesimiz var adı turgay.aynı depoda kuryelik yapıyoruz.allahtan bir kaza bela gelmezse bizde gelicez.

::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: sen gene burda olcaksın:wiinkk: beer's toplantılarının antalyadaki sesii:)

Hiç birşey eskisi gibi değil ama olsun, yine resimlerinizi sabırsızlıkla bekler, yine telefonla eşlik ederim akşamınıza :pale: :pale: :salut:

Hiç birşey eskisi gibi değil ama olsun, yine resimlerinizi sabırsızlıkla bekler, yine telefonla eşlik ederim akşamınıza :pale: :pale: :salut:

Tuğba yine bizi üzersin dimi:mrgreen:

Ne o bensiz topantıı haaa:queen: :queen: :queen:
sizi gidi siziler:queen:
ben basmazmıyım beers i:queen: :queen:

Üzmem artık üzmem :queen: Ben demesem görmeyeceksin toplantıyı falan :p
Ohhh be eski günler, eski tanıdık yüzler çok şükür :) :cherry:

Üzmem artık üzmem :queen: Ben demesem görmeyeceksin toplantıyı falan :p
Ohhh be eski günler, eski tanıdık yüzler çok şükür :) :cherry:

canım ya bende özledim sizleri:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

yine ben motorla gelip bira içeceğim::cheeeeer ::sefereee ::sefereee ::cheeeeer

yine biralı resimler olaca::cheeeeer ::cheeeeer ::cheeeeer ::sefereee ::sefereee

yine bana kızacaklarrr:queen: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp:

ama ben yine dostlarımla çok eğleneceğimm::pulp:: ::pulp:: :queen: ::biggrinn ::sefereee ::sefereee ::cheeeeer ::fool:: ::friends: ::shake2:: ::bira01:: ::bira01:: ::146:: ::146:: ::sefereee ::sefereee :flower: ::biggrinn ::deliir:: ::dalga:: ::cheeeeer

Kızmaz kimse kızmaz, benim dostlarım duracağı yeri iyi bilir :wiinkk: Bu güne kadar olduğu gibi :wiinkk:
Boşver biz tatlı şeyler konuşalım :queen: Özlemişim yahu aaaaaa tek başıma kaldım buralarda :queen:

Kızmaz kimse kızmaz, benim dostlarım duracağı yeri iyi bilir :wiinkk: Bu güne kadar olduğu gibi :wiinkk:
Boşver biz tatlı şeyler konuşalım :queen: Özlemişim yahu aaaaaa tek başıma kaldım buralarda :queen:

ben varım ya ne yanlızı
ben yarın toplarım bütün eski tayfayı merak etme:cat: :queen:

buarada beers den sonra fenere gideceğiz di mi:queen:
fenersiz beers olmazz:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

daha bir hafta önce yanındaydım tuğba yalnızlıktan şikayet ediyorsun demek.defdarlığın önünde çadır kuralımmı?10-15 kişi ne dersin.:rendeer: :salut: :bounce: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar