[İstanbul MT] 31 Ağustos Akşamı Maltepe Sahildeyiz

ben herkesten 10 ytl alayım o zaman....:)motosiklet almaya destek hesabı...ne güzel di mi görkem... :queen:

Discordian detaylar icin aksami bekleyin yazmis dun ama aksam bi plan yazmamis (ya da ben gormedim).. Neyse bu aksam filan belli olur sanirim bulustugumuzda neler yapilacagi.. 45 kisi ismini yazdirmis, baya guzel bir topluluk olacagiz gibi geliyor :)

Haftasonu icinse ne yazik ki Bursa organizasyonuna katilamayacagim, abimin dugun hazirliklarina yardimci olmam gerektiginden dolayi.. Motor sezonu da yavas yavas kapaniyor olacak ama :pale: umarim organizasyonlar kesilmez.. :cat:

akşam rahatsızdım fazla duramadım pc basında genel olarak sohbet edicez
bir yere girip oturursak fazlaca bir şekilde bölünücez böyle olursa kimse kimse ile tanışmadan gece biticek ordan alıcağımızı alıp ilerde geniş bir çimlik alana geçeriz ilerleyen saatlerde boy'un bildiği müthiş bir dondurmacı varmış oraya gideriz zaten bu buluşmayı organize ederken amaç bir araya gelip sohbet edebilmekti koca sezon nerdeyse yattık veya guruplara bölündük geziler yaptık bundan sonra daha çok bu tarz günü birlik sohbet amaçlı buluşmalarımız olucak ramazan yaklaşıyor belki beraber bir iftar yemeği yeriz belkide sahurda buluşuruz :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@Discordian

Cowgirlbanu dediğin gibi yalan oldu galiba, Tuğçede sanırım gelmiyorum diyerek 3 saat önceden maltepede konuşlanıp aklınca süpriz yapıcak:p

Seni seni Tuğçe :queen:

Taksimdeki arkadaşlara ne oldu?

Ordan gelen boş araba bulunabildimi?

karşıdan arabası ile gelicek kimse bulamadık malesef eğer patriot arkadaşımız kabul ederse gelişte kadıköyden alıcak bir arkadaşımız onu dönüştede taxime bırakıcak

sana özel msj attım eklesene beni msne

@Discordian
abi benide yaz listeye cumaya kadar poliçe işini halledip gelicem

Ahada buluşma yaz bitti valla belki gezi falan olmaz artık arkadaşları görmek
güzel olacak benide ekle discordian mt nerde ben orda:thumleft:

gelebılı8rm

benıde yazın.baska yerlesere geleemdık barı buraya gelelım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sende geliyosun dimi balıkçı abey iyi be tanışmış oluruz :queen:

akşam rahatsızdım fazla duramadım pc basında genel olarak sohbet edicez

Gecmis olsun discordian, insallah duzelebilmissindir?
Son gunlerde hava degisiminden mi kaptin sifayi? Bu mevsim en cok dikkat etmek gereken mevsim, hele de biz motorcularin (o kadar ruzgarin uzerine iyi dayaniyoruz vallahi)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kısmet bakalım insallah. Bir aksilik cıkmazsa bizim tayfayı bırakırmıyım hiç :)
Heleki o Boy'un kafasına sise atılacaksa :p

gel gel ben şişeleri alıp geliyorum en zor kırılanlardan birkaç kere atabilesin diye

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eğer aynı alperden bahsediyorsak benim artcım olarak geliyor :) motosikleti hala cıkmamış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar