[İstanbul MT] 31 Ağustos Akşamı Maltepe Sahildeyiz

motor arayan artçıların akibeti ne durumda? :) en sonunda çıkıcam burdan gelecem istanbula :p

Valla ev yakin getireyim diyecegim ama evde ortu yok ki :S Hani odamdaki haliyi getirmeyeceksem tabi :)

ohh :) allah izin verirse en erken bayramda en geç sezon sonunda ist e gelecem. ozaman hepinizle tanışırım inş.

çimenlere örtü ayarlarız yaavv:p Mangal yapacaksak ben hazırlıklı geleyim söyleyinde :mrgreen:

Bizlerde erken gelenlerden oluruz heral:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hobala MTM ruhu hortluyor galiba

*MTM (motosiklet mangal)
"Anahtar cümle : motosiklet egzosu ile mangal ateşini körüklemek.

Yayla sanat merkezinin üstündeki Da Cafe'yi öneririm. Hem büyük,hem de tüm sahili gören bir balkonu var.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Metalgod kardeşim, teknolocimi izinsiz transfer ediyon ona göre:p:p Sana yellendirme görevi veririm mangal başında ellerin su toplar vallah:mrgreen:

görev olsun :queen: dediim gibi görevlerin adamıyım :queen: taktiği kaptım nası olsa ne lim su toplicakk

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
valla benim evim pendik civarında şu ehliyetimi polis amcalar pazartesiye attı. hani şeytana uyup gelebilirim. Bir kişilik yer vardır umarım. Saygılar sevgiler.

olmamııııı....sen gel yeter ki.....ehliyetsiz çıkma derim ben ama :) bende alınca motoru ehliyet alana kadar kaçak sürcem....zaten 1-2 hafta kavrama sürem olck..neyse çok konuştum :) baba gel sen.......

Discordian görüo musun gelmek isteyenleriii....ekle listeye hatta güncel listeyi bi daha şutlasana buraya....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar