[İstanbul-MT] 29 Ekim Korteji / Foto ve Videolar

Fotograflar herşeyi anlatıyor.
Muhteşemsiniz.
Bütün motorlar çok şık , ama bazı motorlar gerçekten çok güzel süslenmiş bayraklarla.
29 Ekim coşkusu bambaşkadır.
Bu sene de bu coşkuyu yaşayıp , sokak sokak cadde cadde paylaştığınız için teşekkürler.

[ek]Fotografları farklı sayfalara dağıtırsak , sayfaların açılması daha kolay olacaktır.
Yani bol bol yorum yazmakta fayda var :p[/ek]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tekerinize sağlık...Güzel olmuş...................... :rendeer:

dscf0064f.jpg

dscf0065oa.jpg

dscf0067y.jpg

dscf0068.jpg

dscf0069.jpg

dscf0071h.jpg

dscf0072k.jpg

engin hocam çok denedik ama senin profilden resmini alamadık bir türlü
dscf0076u.jpg

dscf0077f.jpg

dscf0078.jpg

dscf0079.jpg

dscf0081f.jpg

dscf0083.jpg

dscf0085.jpg

dscf0088w.jpg

dscf0089q.jpg

dscf0090.jpg

dscf0091d.jpg

dscf0092.jpg

dscf0093.jpg

dscf0094s.jpg

dscf0098.jpg

dscf0101.jpg

dscf0103.jpg

dscf0105l.jpg

dscf0107.jpg

dscf0117c.jpg

dscf0118.jpg

dscf0121.jpg

dscf0123l.jpg

dscf0125.jpg

dscf0126.jpg

dscf0131.jpg

Son düzenleme:
Helal olsun arkadaşlar gözlerimi yaşarttınız..:cat:

Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu bu günlerde kortej mükemmel olmuş..:rendeer:

Fotoğrafları benim hanım çekmiştir. Birçoğunuzun çekim esnasında haberi olmadı. resimler o sebeple salalntıdan dolayı flu çıkmış olabilir. idare ediniz lütfen.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:43 ----------

dscf0133.jpg

dscf0134g.jpg

dscf0139g.jpg

dscf0140.jpg

dscf0141a.jpg

kopyasdscf0057.jpg

kopyasdscf0058.jpg

bendeki fotoğraflar bu kadar.
teşekkürleriniz için teşekkür ederiz.

Çok güzel işte Türklük ruhu... Paylaşım için teşekkürler...

süpersinizzzzzzzzzzzz benim motorum arızalı durumda olmasaydı bende katılıcaktım fakat kısmet değilmiş... keşke bisikletlede olsa gelseydimmmm

ortadadogulu
Çok güzel çıkmış fotograflar.
Biraz oynamışsın sanırım veya makinanın ayarları farklı.

@ karasahin

bi tane resmim yok lan .... alacağın olsun :p

@ tnagas hocam
bütün resimlerde arkadan keltoş halimle çekmişsin olmamış ama :mrgreen:

@ ortadoğulu

güzel bi kaç resmimi gördüm saolsun :cherry:

bendeki resimleride yükleyecem birazdan uzun sürebilir sabaha bakarsınız artık

< iLk@yy >

gene resimlerde yer almışsın :) ben 2 karede varım başka yok

tnagas
ewt öyle olmuş

remzi66
remzi abi senin için özel resimler çekildik haberin ola :mrgreen::queen:
yarına bakarsın sabah koyacam resimleri şimdi yükleniyorlar uyuma zamanı benim için :)

herkese iyi geceler

çok güzel bi kortej oldu sabah güzeldi ama sonra caddedeki kortej inanılmaz kilit oldu trafik zor ilerlerken (arada 3 4 kez kontak kapadım radyatördeki suyu soğutabilmek adına) bi anda kaldı bizde erken ayrılalım dedik ama insanların içinden geri çıkmak zor oldu daha sonrasında harem üsküdar trafiğinde (komple kilit bir trafik motosikletlerle bile ilerleyemedik zaman zaman) inanılmaz yorulduk motosiklet kullananlar mavi yeşile giderkeni anlatmıyorum bile insanlar arabalarıyla gücum etmişler savaşa gelir gibi sayelerinde trafik ilerlemiyordu o derece...
sonuç GKN'nin dediği gibi alper_tim hepimize yeni debriyaj balataları alıcak :queen: 6 ay 1 yılda kullanılabilecek balata gitti sabah en üst noktada kavrayan debriyaj maneti en altta kavrıyordu resmen :)

merhaba arkadaşlar katılan tüm dostları canı gönülden kutlarım.öğlen kortej süperdi.akşam fener alayı ise bambaşka tek kelimeyle harikaydı.insanların coşkusu muhteşemdi.o kadar coşkulu kalabalığın arasından geçerken çok gururlandım kendimi halk kahramanı gibi hissettim:queen:
fotoğraf makinası nişanlımda kaldı en kısa zamanda alıp yüklerim.fakat biri toplu yükleme hakkında yardımcı olursa sevinirim.rapid den tek tek yüklemek işkence olur açıkcası.

merhaba arkadaşlar katılan tüm dostları canı gönülden kutlarım.öğlen kortej süperdi.akşam fener alayı ise bambaşka tek kelimeyle harikaydı.insanların coşkusu muhteşemdi.o kadar coşkulu kalabalığın arasından geçerken çok gururlandım kendimi halk kahramanı gibi hissettim:queen:
fotoğraf makinası nişanlımda kaldı en kısa zamanda alıp yüklerim.fakat biri toplu yükleme hakkında yardımcı olursa sevinirim.rapid den tek tek yüklemek işkence olur açıkcası.

ne rapidi hocam..
http://www.imageshack.us/
sitesine giriyoruz tek resimlerimizi buradan internet alemine yüklüyor ve Hotlink for forums1 linkini buraya yapıştırıyoruz..

Çok resim yükleyeceksek de
http://reg.imageshack.us/content.php?page=uploader

programını bilg.ımıza yüklüyor ve tekseferde sınırsız resim yüklüyoruz..
kolay gele :cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hepiniz harkasiniz arkadaslar.. Gözlerim doldu yemin ederim..

Bunlar icinde tesekkürler..

Buda benden olsun.. Evimde asili olan bayragim.. Simdi cektim

Yaninizda olmak cok isterdim... Ama olmasamda beni düsünmüssünüz..
10000 mal danke=10000 kere tesekkürler

Bende yaptım bende yaptım...
Ama lanet ki cep telefonumu evde unutmuştum fotolarını başka arkadaşlar çekti..Yoksa şimdiye kadar 10 kere yüklerdim..
Hem ben öyle elimde tutmadım..Tüm turu seninle attık..motoruma yapıştırmıştım bayrağı.. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aaaaaaa burdada varim... :)

okadar cok resim varki insan agaclardan ormani göremiyor. :)
Tesekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:31 ----------

Bende yaptım bende yaptım...
Ama lanet ki cep telefonumu evde unutmuştum fotolarını başka arkadaşlar çekti..Yoksa şimdiye kadar 10 kere yüklerdim..
Hem ben öyle elimde tutmadım..Tüm turu seninle attık..motoruma yapıştırmıştım bayrağı.. :)

Sagolasin Engin im...
Ben duygusalimdir simdi agliycam ama.. :salut:

Herkese günaydın. Dün her iki kortejde de bulunma şansına sahiptik. Öğlen Bağdat Caddesi geçişi tek kelime ile muhteşemdi. İnsanların sevgi gösterilerini izlemek cidden çok sevindirici.

Motosiklet camiası açısından da çok faydalı olduğuna inanıyorum. Yayalardan tutunda otomobillerden çıkıp fotoğraflarımızı çekenler, gözyaşlarını silen teyzeler...kısaca tüm bunları görmek organizasyonun amacının çok net biçimde yerine getirildiğini gösterdi.

Şehitlikteki bir şehit annemizin övgü dolu sözlerini duymakta bizlere gurur verdi.

Çoğu kişinin ilk defa bir araya geldiği, İstanbul gibi trafikten kaynaklı risklerin en yoğun olduğu bir şehirde sayısının tahminimce (yanılıyor olabilirim ama 200-250 civarında motosikletle şehrin bir başından diğer ucuna konvoy yapmak çok zordu. Dün bu zoru başardık ve son günlerde vicdanımızı rahatsız eden olaylara çok anlamlı, edepli ve çok kuvvetli bir tepki gösterdik. Oraya gelen, gelmeyen ama aklı bizlerle olan herkese çok teşekkürler.

Saygılarımla,

she

Çok güzel bir organizasyondu emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler

tesekkur

herkese gunaydin,
dun aksam yagmur yemis olmanin vermis oldugu titremeyle tesekkur etme sansi bulamadim.

oncelikle sunu soylemek isterim ki aglamamak icin kendimi zor tuttum. bu kadar guzel bir atmosferi hayatimda gormedim. bu bizim ilk kortejimizdi. daha onceleri kenardan selamlardik ama icinde olmak bambaska bir duygu... hele dolmabahce virajini alip ta avrupa ekibiyle bulusma ani....

bu duyguyu biz yeni uyelerinize de yasattiginiz icin cok tesekkur ederim. umarim bir yerlere sesimiz ulasmistir.

sehitlikte annenin soyledikleri hala kulaklarimda... hala tuylerim diken diken....

herkese iyi bir sabah olsun...

saygilarimla

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar