[İstanbul-MT] 26/09/2010 Anadolu Feneri'ne gidiyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kısmet diyelim bakalım neler olacak en azından cuma günü hava güzel görünüyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
aynen öyle bekleriz cumartesi akşamına kadar duruma göre hareket ederiz

bu hafta sonu için bizde anadolu fenerine -kavağına gitmek istiyroduk arkadaşlarla...
bir önceki haftada ağvaya gitmiştik. çok eğlenceli olur şu motoru bi alamadık ya:(

siz daha allamadınız mı ? motoru :( en kısa zamanda hayırlısı ile alırsınız...

hayır ztn bir iki ay var demiştim ama şuanda alamayacağım. biraz para ayırmam gereken yerler vardı bu yüzden.:pale::pale:
neise şimdilik araba ile idare ediyoruz, olmayıncada otobüs ile:)
onu alacağım kfaya koymuşum.

hayır ztn bir iki ay var demiştim ama şuanda alamayacağım. biraz para ayırmam gereken yerler vardı bu yüzden.:pale::pale:
neise şimdilik araba ile idare ediyoruz, olmayıncada otobüs ile:)
onu alacağım kfaya koymuşum.
hayırlısı ozaman ne diyelim hayatta her zaman herkesin öncelikleri yer değiştirebiliyor.. geç olsun güç olmasın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
anadolu kavağından fiyat aldım balık (uskumru) ekmek + cola 6 lira (eminönüne göre pahalı anadolu kavağına göre iyi bir fiyat ) çay içinde çay bahçesiyle irtibat halindeyim demlik hesabı alacaz büyük ihtimalle tabi hava müsade ederse gitmemize

Son düzenleme:
Belki yol üzerinden katılabilirim :) Bunun içinde kalkış satinizi bilsem ona göre hesaplar güzergahınız üzerinde beklerdim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Belki yol üzerinden katılabilirim :) Bunun içinde kalkış satinizi bilsem ona göre hesaplar güzergahınız üzerinde beklerdim :)

kalkış saatini takip edersin ama malüm hava kelek yapacak gibi geziye

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyler hava durumunda tek fark yağmur geçişleri olacak diyor

Arkadaşlar saati belirleyin hava bozuk olursa iptaledersiniz.Hava güzel olursa iki motorcu olarak gelmeye calışırız.

hava çok bozmaz sağanak yer yer yağış yazıyor arada bir çiseler geziye engel olacak yoğunlukta yağış yok inş.
genede karar sizin tabi..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 ----------

Arkadaşlar saati belirleyin hava bozuk olursa iptaledersiniz.Hava güzel olursa iki motorcu olarak gelmeye calışırız.
zaten cumartesi belli eder belki hava.. değişebilir çarşamba hava durumuna baktığımda cumartesi için yağışlı yazıyordu şimdi ise güneşli gözüküyor... değişebilir :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
saat olrak ne diyelim arkdaşlar ortak bir payda buluşalım o zaman saat 10 nasıl geçmi oldu

Vallahi okudukça içim gidiyor. Bu hafta bende A2 ehliyeti alıyorum inşallah bide iyi kötü bi karakaçan ayarladık mı bende muhakkak katılırım sizlere..

Kazasız belasız, keyifli ve eğlenceli geçsin geziniz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
her zaman bekliyoruz kardeşim

kısmet diyelim bakalım neler olacak en azından cuma günü hava güzel görünüyor

nasılmış cuma günü hava :p sizin oralarda yağmadımı bu gün,bizim bu tarafta fena yağdı :p meteroloji genelde tutturuyor bu iş demedi demeyin.yanınıza yağmurlukları alın bence :) ama ıslanmak isterseniz orası ayrı.ben mesela severim yağmurda motorla ıslanmayı :queen: vakit ayarlayabilirsem bende sonradan size katılabilirim ama kaçta döneceksiniz ordan başka bir tarafa gidicekmisiniz onları bir kararlaştırsanız.motorcu adam motorun üzerine atladımı yerinde durmaz genelde :p

malesef gelemiyorum diycektim ama şuan itibariyle 12-12ye döndük normale dönene kadar hep gece çalışıcam egerki pazar normalde dönersek gelebilirim ama sanmıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar