[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yau kimseye sarmadımki :D sadece Misafirim gelio dedim :D

gelmesse o misafirin seni sokarım cabbarın cadırına ama:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:04 PM ----------

cadıcım, benden bişi istiyomusun benim alt kat 3000 mt2 market :) lazım olan bişi varsa aliim gelirken..

bize lazım olanıda akşam alırız taşıma ordan istersen :rendeer:

SeLamlar Mt halkı :) Cadı +1 im var eklermisin listeye Cabbar Abi de Geliyo :)

kim o cabbar kimlerden ben tanıyomuyum :bounce:

cadıcım, benden bişi istiyomusun benim alt kat 3000 mt2 market :) lazım olan bişi varsa aliim gelirken..

canımcım sagol tavla varsa tavla getirin okadar :rendeer:

gelmesse o misafirin seni sokarım cabbarın cadırına ama:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:04 PM ----------

bize lazım olanıda akşam alırız taşıma ordan istersen :rendeer:

size lazım olan derken?:silent:

bu akşam için 15 ekmek sipariş ettim agvaya... yeterlimi sayıyı arttırıyım mı? başka ihtiyacınız varsa ya burdan halledelim yada gidince ordan ben hallediyim geç saatte bulamıyabiliriz :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 PM ----------

nasıl istersen.. benim için farketmez.. port dolu, önümde çanta var, topcase dolu bide ben.. bu sucukların yarısını evde bırakayım en iyisi.. benim malzemeler sığmıcak lan yoksa..

kadir o sucukların sayısını biliyorum eksik çıkarsa seni sucuk yapar mangala atarım haberin olsun :bounce::queen:

hepsini bırak istersen sana eziyet olmasın :queen:

tam aklımdan geçiyodu hee

evde var harbiden getiriyim mi? (tabi duruyosa anladınız siz onu..)

kadir o sucukların sayısını biliyorum eksik çıkarsa seni sucuk yapar mangala atarım haberin olsun :bounce::queen:

seni seviyoruz canım benim.. havada bulut sucukları kısmen unut :mrgreen::mrgreen: resim çekeriz mangal yaparken.. söz çok yemicez yolda..

kim o cabbar kimlerden ben tanıyomuyum :bounce:

size lazım olan derken?:silent:

bu akşam için 15 ekmek sipariş ettim agvaya... yeterlimi sayıyı arttırıyım mı? başka ihtiyacınız varsa ya burdan halledelim yada gidince ordan ben hallediyim geç saatte bulamıyabiliriz :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 PM ----------

içecek alalımmı akşam için sen alırmısın gelene kadar burdan su gibiolur zenci ve sarışın :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 PM ----------

tam aklımdan geçiyodu hee

evde var harbiden getiriyim mi? (tabi duruyosa anladınız siz onu..)

seni seviyoruz canım benim.. havada bulut sucukları kısmen unut :mrgreen::mrgreen: resim çekeriz mangal yaparken.. söz çok yemicez yolda..

iyifikir he yolda durup yiyelim o sucukları yada bize saldıran olursa çakal falan rüşvet veririz onlara:queen:

iyifikir he yolda durup yiyelim o sucukları yada bize saldıran olursa çakal falan rüşvet veririz onlara:queen:

badi zaten polis felan çevirirse bende ehliyet yok, motoru bağlatmaktansa sucuklardan hediye vercem artık.. yok o değil sıkıp kaçmaya kalksam en fazla 200m kaçarım :mrgreen: riske atmam yani direk sucukları hediye ederim bugün sucuğun kilosu 26 TL..

bugünden gideceklere iyi yolculuklar..
Pazar günü esas ekip gelince daha bir keyifli olacak..önden ısıtın ortamı siz bakalım :mrgreen:

badi zaten polis felan çevirirse bende ehliyet yok, motoru bağlatmaktansa sucuklardan hediye vercem artık.. yok o değil sıkıp kaçmaya kalksam en fazla 200m kaçarım :mrgreen: riske atmam yani direk sucukları hediye ederim bugün sucuğun kilosu 26 TL..

iso yanımda selamı var :rendeer:

1 hafta daha bekleyemedinizmi?benim askerlik 30 temmuzda bitiyor 31 temmuz istanbuldayım:pr: neyse artık bidahakine.tüm dostlara iyi eğlenceler:cat:

GKN

önerim senin askerlikde bitti hee:)
hadi hayırlısı bakalım, yaparız gene geziler :wiinkk:

BİZİM AVRUPA YAKASINDAN VE BENIM SEMTEYAKIN OLANLARDAN ARTCI OLUPTA MOTOR BULAMADIĞINDAN GELEMEYEN VARMI . amma soru oldu be anlamayan varmı:p

GKN

gideceğimiz yer tekirdağı geçincemi geçmedenmi, grubu yalnış yönlendirmiyim:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar