Pazar günü gelecekler unutmayın ilk sayfada da yazdığı gibi IKEA'da buluşup birlikte grup sürüşü yaparak gideceğiz..Dönen geyiklerden :farao: dolayı unutmuş olmayalım.

Motorumu yarın teslim alıyorum. Bi aksilik olmazsa pazar sizlerleyim canlar..:wiinkk:
Oooo Semihim Hayırlı olsun Pazar Sabahı Bp deyiz geç kalma o zaman:cat:
Motorumu yarın teslim alıyorum. Bi aksilik olmazsa pazar sizlerleyim canlar..:wiinkk:
Tamam yetiştirmeye çalışıcam pazar gününe. malum kazadan sonra sıfırlandı herşey.. Makyajı yok, tesisatı yook :mrgreen:
benzin zammını protesto icin hepimiz köprüden kaçak gecelim anasını satayım :rendeer:
haydi cumartesi öğleden sonracılar buluşma yeri ve saati bellimi anadolu yakasınıda düşünelim...:bounce:
abi saat 2 de buluşma 2:30 da zincirlikuyu bp den çıkış yapıcaz:cat::cat:
sen güzergah üzerinde bir yer belirle orda buluşuruz ben karşıyı pek bilimiyom:cat:
öğleden sonra derken muhtemelen akşam üstü bi tayfa var![]()

abi saat 2 de buluşma 2:30 da zincirlikuyu bp den çıkış yapıcaz:cat::cat:
sen güzergah üzerinde bir yer belirle orda buluşuruz ben karşıyı pek bilimiyom:cat:
+200 ahududu team her zaman her yerde..
![]()
o güzergah üzerinde hiç gitmedim özelden tlfon alalım birbirimizden ararız yol üzerinde bir benzincide buluşuruz olurmu...burdan bile çok uzun zamandır gitmdim şileye siz FSM denmi 1. köprüdenmi geleceksiniz...
kanka sende gel be.. cadır bira KAFAMIZ RAHATnapcan otobanda sıkıp...
ale:
Alkolmü alacan sen erdem.:cyclopsan
o güzergah üzerinde hiç gitmedim özelden tlfon alalım birbirimizden ararız yol üzerinde bir benzincide buluşuruz olurmu...burdan bile çok uzun zamandır gitmdim şileye siz FSM denmi 1. köprüdenmi geleceksiniz...