[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmeyi isterdim fakat malesef gelmem mümkün değil.size iyi eylenceler tekrardan.
Gelmez diyen arkadaşlar fazla gaz vermeyin benzine zam geldi israf etmeyin :)

valla terörcüm, seni çaya beklerken çay mevsimi geldi geçti.. bide mümkün değil deme coca cola zero nun reklamında var herşey mümkün diye.. istesen gelirsin canım benim.. istemek başarmanın yarısıdır..

gelir niye gelmesin ki? :bounce:

cnmcm gelseydi iki adım yere gelirdi.. :cat:

Sayın modumuz bakınız çok ısrar var bu ısrara gelmeniz lazım yanii:cat::rendeer:

gelmeeezz.. bişi biliyorumki söylüyorum...

Gelmeyi isterdim fakat malesef gelmem mümkün değil.size iyi eylenceler tekrardan.
Gelmez diyen arkadaşlar fazla gaz vermeyin benzine zam geldi israf etmeyin :)

saglık olsun gelmez diyenler haklıymış :rendeer:

neyse arkadaşlar modlarımızda gelmese dostlarımızda gelmese biz eglencenin dibini görücez inşallah :rendeer:

Ne istiyosan onu hallet işte.Gürkanla konuş diğer malzemeyi bölüşün.:rendeer:

ben ona künefe yedirecem tamam :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 PM ----------

saglık olsun gelmez diyenler haklıymış :rendeer:

neyse arkadaşlar modlarımızda gelmese dostlarımızda gelmese biz eglencenin dibini görücez inşallah :rendeer:

tamam da mod larla ne zaman şöyle bi hep beraber eglenicez merak etmiyor degilim yani:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:40 PM ----------

Gürkan,ben köfteyi hallediyorum.Ezme peynir v.s alıyorum.Ama ekmek 1 tane alabilirim yer kalmıyacak gibi.Ekmeği sen hallet gelirken.

tamamdır abim :rendeer:

ben ona künefe yedirecem tamam :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 PM ----------

tamam da mod larla ne zaman şöyle bi hep beraber eglenicez merak etmiyor degilim yani:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:40 PM ----------

tamamdır abim :rendeer:

sitede yeni yazılmış mesajlarını görmek gerçekten güzelmiş gürkan abi :)

:silent::silent::silent::silent: biraz önce uyandığım uykumda bir rüya gördüm şerif abiyi seni ve kadir abiyi kaybetmiştik (şeytan kulağına kurşun) bütün mt yas içindeydi sonra polisler falan gelmişti denizden donanmalar geliyordu amma karışık bi rüyaydı ya bi uyandım gözlerim kıpkırmızı ve yastık nasıl ıslanmış :rendeer::rendeer: öptüm hepinizi

sitede yeni yazılmış mesajlarını görmek gerçekten güzelmiş gürkan abi :)

:silent::silent::silent::silent: biraz önce uyandığım uykumda bir rüya gördüm şerif abiyi seni ve kadir abiyi kaybetmiştik (şeytan kulağına kurşun) bütün mt yas içindeydi sonra polisler falan gelmişti denizden donanmalar geliyordu amma karışık bi rüyaydı ya bi uyandım gözlerim kıpkırmızı ve yastık nasıl ıslanmış :rendeer::rendeer: öptüm hepinizi

bi tarafın açık kalmıştır senin töbe töbe dur bakalım daga şileye gidecez :bounce::mrgreen:

burdan oraya o saate ekmek taşımayın ben gidince agvaya inerim ekmek almaya

hiç ugraşma dolmaları unutturamassın denize dökerim seni :wiinkk::rendeer:

seviyoruz cadı seni:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------

olaya bak donanma geliyo zaten aşşası kurtarmaz...

anca kurtarır bizi zaten :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:54 PM ----------

o kadarda olsun be ERDEM tadından yenmez...

sen gelmiyormusun bakayım şileye künefe hasan :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:54 PM ----------

vakit bulabilirsem söz yapıcam gürkan :rendeer:
çiko rica etsem kadiri bi ararmısın pankartı vermişmi kargoya bi ögrenirmisin?

yarın akşam büyük ihtimal oradayım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar