[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok grev yapıyorum çalışmıyorum sabah beri ufak tefek işler dışında hiç bişey yapmadım şirkette :p
sen nerden çıkardın ki yogun oldugumu :silent:

yok ben şirketı demedım kı..şile işini söylüyom cnm....:rendeer::cat:

ha daha yolu bulamayan beni takip etsin ne demişler
kılavuzu karga olanın ............. ......... .......:)
bu arada karga ben oluyorum kimse üstüne alınmasın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:03 PM ----------

abi biz arkadaşlarla dün akşam msnde kararlaştırdık ama herkez 10 da bp de olsun dedik ama erken gitsek daha iyi olur gibime geliyor
çünkü 10 çıkıcak yol 3 ve ya 4 saat sürecek yünün yarısı geçmiş oluyor zaten

4saat sürecegini sanmam :rendeer:

Eray Allah cezanı vermesin.. bişey demiyorum sana... :farao::farao::farao: böle cümle mi olur lan?

Son düzenleme:
anladım tamam :cat: ugraşmam gereken okadar çok şey varki :) inşallah herşey güzel olucak

a.selam romeo

insallah canım...:rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:37 PM ----------

Eray Allah cezanı vermesin.. bişey demiyorum sana... :farao::farao::farao: böle cümle mi olur lan?

kadirrrrrrr.....::yanliss:::yanliss:

olm benim kalbimin nekadar temiz olduğunu içimde kötülük olmadığını tertemiz pırıl pırıl bi insan olduğumu herkeş biliyo :bounce::bounce::bounce: evet hem ben altını çizmedimki :)

dikkat et olm böle şeylere.. ben uyarıyorum sadece.. yanlış anlayan olur Allah korusun anlatamazsın.. bizim amacımız yanlış anlaşılmaları engellemek.. :cat:

insallah canım...:rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:37 PM ----------

kadirrrrrrr.....::yanliss:::yanliss:

ben onuhafta sonu bi güzel denizde yaglıcam :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:44 PM ----------

dikkat et olm böle şeylere.. ben uyarıyorum sadece.. yanlış anlayan olur Allah korusun anlatamazsın.. bizim amacımız yanlış anlaşılmaları engellemek.. :cat:

istersen erayıda yaglıyım :bounce:

ben onuhafta sonu bi güzel denizde yaglıcam :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:44 PM ----------

istersen erayıda yaglıyım :bounce:

hepsını bi elden gecırmek gerekıyo.....:cat::cat:

harbiden gelemiyen süper bi organisyonu kaçıraçak deyim size yılda bir sefer olur tam olur :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:47 PM ----------

hepsını bi elden gecırmek gerekıyo.....:cat::cat:

resimli olucak merak etme:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar