tamamen doaçlama :queen:
Aynen.Bişey yapmasına gerek yok herşey doğal zaten.:bounce:
tamamen doaçlama :queen:
biyerden çıkarsınızda neresi olur bilmem
bir gurup çılgın genç motorlarına atlayıp alaca karanlıkta yola çıktılar.....
başlarına geleceklerden habersizlerdi.... ::sapka:: ::sas::
kadir abime karışanın alnını karışlarım uleyn neoluyor
sen sus len ufaklık abilerin konuşuyoe burada...:queen:
sansasyon yaratır.. bak sonra demedi deme..
offfff abi aklıma neler getirdin sen şimdi yaa.. olum bak harbiden uyarıyorum kendinize mukayyet olun özellikle ben cumartesi gidersem gece uyumayın derim.. siz beni daha tanımıyonuz ama tanışırız ::meleeek:::148::::winkwink
bu temelinde köye gidecek zamanı buldu he :queen:
biz adamı çalışıyor biliyoruz adam nerden cıkıyor akşam :queen:onuda boşıcam en sonunda.. sağda solda çok sürtüyo abi.. devamlı başkalarını almaya başladı bu aralar..
biz adamı çalışıyor biliyoruz adam nerden cıkıyor akşam :queen:
Cumartesi den gidecek arkadaşlar, bende gps var kamp alanınıda işaretledim kaybolmayız ama kimler geliyor şimdi bir türlü netleşmedi..cumartesi günü gidecekleri ilk sayfaya eklesen ya kuyucadısı..kimler gelecek ve gelenlerden kimler çadırını getirecek..
C.tesi akşamı için saat mefhumu biraz karışık.Çalışan arkadaşlar var bundan dolayı işi biten çıkıp gidecek gibi görünüyor.Çadır olayına gelince,geceden gidecekler çadırsız gitmemeli bence.![]()

ben kadir ve gelirse ismail gece iş cıkışı gelicez kısmetse
12 gibi çıkıyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam?
onun işi o saatte bitiyor napalım :mrgreen:
Cumartesi den gidecek arkadaşlar, bende gps var kamp alanınıda işaretledim kaybolmayız ama kimler geliyor şimdi bir türlü netleşmedi..cumartesi günü gidecekleri ilk sayfaya eklesen ya kuyucadısı..kimler gelecek ve gelenlerden kimler çadırını getirecek..
Valla ben heralde o saatte mangal başında olurum.Beklerim efendim.
![]()
Valla ben heralde o saatte mangal başında olurum.Beklerim efendim.
![]()