[istanbul mt]21.11.09 cumartesi E-M-R-E ve Akielosun motosikletlerini ıslatıyoruz....

Aminn aminnn..
gerçi senin şöför de fena sayılmaz:p:p
gerçi bu aralar tekliyomuş:queen::queen:
yaşlandımı bu ne kız....:queen::queen:

Tekliyo derken bu ara pek bi teker yapar oldu hep tek tek gidiyo yollarda onu diyosun heralde :cherry: :cherry: Ama yaşlandığı kesin yaşlandırdım onuu :p Eeee artık sıra bende bildiklerini bana öğretiyo emeklilğini istiycek beni yetiştirdikten sonra :cherry:

Senin hanımıda kandırıcam artık siz kenara çekilin meydan bayanlara kalsın yavv :cherry:

Tekliyo derken bu ara pek bi teker yapar oldu hep tek tek gidiyo yollarda onu diyosun heralde :cherry: :cherry: Ama yaşlandığı kesin yaşlandırdım onuu :p Eeee artık sıra bende bildiklerini bana öğretiyo emeklilğini istiycek beni yetiştirdikten sonra :cherry:

Senin hanımıda kandırıcam artık siz kenara çekilin meydan bayanlara kalsın yavv :cherry:

:queen::queen::queen::queen:

valla bizde evde rahat rahat maç seyrederiz iyi olur:queen::queen:

amin senınkıde canavar ama:cat:

banada senın canavardan nasıp etsın once:p

Canavar diil benim kızım :pale: Ninjet ooo :p Alımlı narin tamam kızdımı agrasifleşiyo biraz ama olsun :cherry: Ben hep agrasif olanlardan istiyorum :cherry: :queen:

Senin içinde amin diyorum. Allah herkesin gönlündekini versin :)

Canavar diil benim kızım :pale: Ninjet ooo :p Alımlı narin tamam kızdımı agrasifleşiyo biraz ama olsun :cherry: Ben hep agrasif olanlardan istiyorum :cherry: :queen:

eeee r1 artçılığından sonra 250 cc kesmiyo dimi....boşver senin motorda teker yapmıyorsa sende stopppppiiii yaparsın:p:p

:queen::queen::queen::queen:

valla bizde evde rahat rahat maç seyrederiz iyi olur:queen::queen:

Heee siz maç seredin. Aradaki diyaloglar aşağıdaki gibi olmasın sakın.

Beyler biz rivadayız gazlıyoruz, 3-5 tur dönücez bide bir iki teker yaparız sonra evdeyiz ama acıktık gelmeden sofrayı hazırlayın. :mrgreen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

evet görüntüsü narin ve kibar içinde canavar besliyor:p
tesk. amin:cat:

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. Allah kazasız belasız yoluculuklar nasip etsin.
Allah banana 600 cc ler nasip etsin işallah :p Amin diyin bakim :p

AMİN:cat:.....................

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:56 ----------

Beyler biz rivadayız gazlıyoruz, 3-5 tur dönücez bide bir iki teker yaparız sonra evdeyiz ama acıktık gelmeden sofrayı hazırlayın. :mrgreen: :queen:

ah yandı benim kuzum demekki:bounce:

ben motosıkletımın kornasını değiştirdim o akşam aranızda bunuda kutlayabılırmıyım:mrgreen: ALLAH KAZA BELA VERMESIN güle güle kullanın motosıkletlerınızi ruzgarınız bol olsun:rendeer:

he yani buradan anladığımız kadarıyla biz böle diyoz size....:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben motosıkletımın kornasını değiştirdim o akşam aranızda bunuda kutlayabılırmıyım:mrgreen: ALLAH KAZA BELA VERMESIN güle güle kullanın motosıkletlerınızi ruzgarınız bol olsun:rendeer:

ne taktın abi markası ne gelirsem dinleriz müziği :)

GKN

Layyynnn, benim yokluğumda layt erkek tavırları eda ediyomuşuz gibi laflar dönüyomuşşşş????
Rivada gazlicakmış evde yemek yapçakmıışızzz , Uleeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn:queen:

Çizerim, delerim, oyarım ve bilimum bölgelerde kalıcı sakatlık bırakıırm, depoda teker yaparım ::winkwink

Heyyyyyyyytttttt :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 ----------

Evle bizim ilişkimiz belli, bunnar gelene kadar ki boş vaktimizi nataşalara veirriz, hatta acıkırlarsa nataşalara bide sofra kurdururuz, nede olsa karadenizliyiz ::winkwink

:p

Layyynnn, benim yokluğumda layt erkek tavırları eda ediyomuşuz gibi laflar dönüyomuşşşş????
Rivada gazlicakmış evde yemek yapçakmıışızzz , Uleeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn:queen:

Çizerim, delerim, oyarım ve bilimum bölgelerde kalıcı sakatlık bırakıırm, depoda teker yaparım ::winkwink

sıkma gökhanım sıkma ...
bu r1 gaz koluna benzemez....:queen::queen:

valla koçum bende inanmadım ama öyle bi laflar döndü layt erkek falan olmuşsun
demekki avşaya başkasıyla gidecem ben :bounce:

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullansınlar inş. :rendeer:

valla koçum bende inanmadım ama öyle bi laflar döndü layt erkek falan olmuşsun
demekki avşaya başkasıyla gidecem ben :bounce:

nedemek şimdi bu çukocum yoksa sen maço erkeklerden mi hoşlanıyorsun:queen::queen::queen:

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullansınlar inş. :rendeer:

saol abi senin başını ağrıtacaz bundan sonra arasıra...
:cat:
yanlışlık olmuş kusura bak ma yenge.....:rendeer:

AMİN:cat:.....................

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:56 ----------

ah yandı benim kuzum demekki:bounce:
Hoyyyttt dağıtırım o benim kuzumm :cherry:
:cherry: süper anlayışlı bi adamsın işte :cherry: Genellemeye vurursak olayı evet aynen öyle :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar