Geleeeeen, Gelmeyeeeeen...
bende tanımıyorum ama hoş gelmiş.
maşallah yaz boyu full geçen günler,iyi yetişiyorsunuz valla yorulmak yok eğlenceye devam.![]()
dur bakalım yaz daha yeni geldi :wiinkk:
pek hayırlı başlmadı ama...
her işte bir hayır vardır...
Yahu uğruna toplanılacak adam var toplanılmayacak adam var yapmayın gözünüzü sevim![]()
Yahu uğruna toplanılacak adam var toplanılmayacak adam var yapmayın gözünüzü sevim![]()
sen gel senin içinde yakarız üzülme...
dimii bize bahane lazım zaten![]()
yani...
istanbulda odun kütük vs. çok nasıl olsa....
benim bildiğim bir iki kütük var...
onlarıda yakarız dimi bu bahaneyle...
benim bildiğim bir iki kütük var...
onlarıda yakarız dimi bu bahaneyle...
Ooooo işte bu kaçmaz bunun reklamını yapalım o zaman... :mrgreen:
( Ceemmm Cenk Kim diye sordum tam 1 saat oldu be canım )
sinanı karşılamaya bukadar kişimi gidiyoruz? :silent:
listeyi netleştirelim ona göre alışveriş yapılıcak arkadaşlar :rendeer:
cevapladım canımcım...
Mehter takımını da getirirsen gelirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 PM ----------
Ora ya bir kör kurşunla gidersen sevinirim![]()
ama oyle bo$a gelmem cansu , bak cagla abla elleriyle kek yapacak , bi termosta cay getirecek , sen ne yapcan bakalim ?gel bakalım bizde sana burda bi hoşgeldin karşılaması yapalım :rendeer:
pazar gunleri istanbula kacacagim cogu zaman , yani daha gorusecez abiarkadaşlar bilen bilir haziran ayı sonuna kadar cuma cumartesi pazar akşamları çalışıyorum onun için gelemicem sinanım üpüyorum seni :rendeer:
beni 1bucuk porsiyon ariza olarak hesaplayindoru düzgün bi adam değil ki zaten...
oda bizden arızaya 2....
insallah kardes , hepinizle tanismak istiyorumçorluyada bekleriz sinan kardeşim
abi , ozellikle seni kesin bekliyorum :cherry:vallaha yeni gördüm...orada olmaya çalışacağım kankam için...
akşam 20 de mesaim başlar ama kaçıcam 5-10 dakkalığına bi sarılcam eşşek kankama...belkide izin alırsam var ya off...
dogru soze ne hacetcadı helal olsun sana...ben hayırsız dostuyum onun...
pok atma hemenYahu uğruna toplanılacak adam var toplanılmayacak adam var yapmayın gözünüzü sevim![]()
amaç mangal yapmak gerisini boşver(sinan beni furacak :cherry
![]()