[İstanbul MT] 16/08/2008 istanbul'a veda buluşması

Erdinç Bey işten anlayan, tecrübeli, yolda sıkılırsanız can sıkıntınızı geçirecek motorunu daha yeni satmış bir artçı bulunmaktadır.Ümraniye Atakent'ten alabilirseniz seve seve eşlik ederim:queen:
Kask, mont, dizlik, eldivensiz artçılık yapılmamaktadır:queen:

Hooopp o beni götürçekkk :p

Hep burdan kaybediorm zati :queen:

Şaka bir yana.Cidden en az kaskın montun yoksa hiçbir kimseye artçı olma.Trafik bu ne olacağı belli olmaz.Ne kadar usta da olsa kullanan Allah göstermesin arkadan gelir vururlar.Hem senin için hem de motor sahibi için
çok büyük bir problem olur bu.Açıkcası o durumda olmanı hiç istemem.Yavaştan ekipmanları tamamla.Motoru aldığımda ben de alırım seni artçı olarak tabi bu işi çözer ve de artçıyı sevmeye başlarsam:queen:(hiç sanmıyorum ama kader kısmet diyelim:cat:)

Şaka bir yana.Cidden en az kaskın montun yoksa hiçbir kimseye artçı olma.Trafik bu ne olacağı belli olmaz.Ne kadar usta da olsa kullanan Allah göstermesin arkadan gelir vururlar.Hem senin için hem de motor sahibi için
çok büyük bir problem olur bu.Açıkcası o durumda olmanı hiç istemem.Yavaştan ekipmanları tamamla.Motoru aldığımda ben de alırım seni artçı olarak tabi bu işi çözer ve de artçıyı sevmeye başlarsam:queen:(hiç sanmıyorum ama kader kısmet diyelim:cat:)

oke .. bunu bir söz olarak algılıyorum :p sen motoru alana kadar ben kask,dizlik,dirseklik,mont,pandolon,eldiven hatta tulum bile almış olurum :p

Hayırdı hangi ara yapcan?Ben belki yarına bile motor alabilirim.Eğer o saydığın ekipmanların biri bile olmazsa seni hiç almam bak:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
;) bayaa kaynadı qene topic :) aMa kişi sayısında hareket yoq :) Evet katılacağım : 17 (5 Kayıtlı ve 12 Misafir üye bulunmaktadır.)

Aga beni alacak birini bulsam +1'i yapıştıracam Evet katılacağım kısmına ama yokki:queen:

arkadaşlar işimi ve vardiyamı ayarlaya bilirsen katılmak isterim. yemekler nefis gözüküyor.

Cevaplandı Erdinç abi.Biz seninle neredeyse aynı mahallede oturuyormuşuz ya:)

sorma gidicez gibi gözüküyo ama yeri nasıl bulcaz merak ediyorum

alper
açık adres istiyoruzzz
harita istiyoruz
yoksa gelmeyis hee sen bilin
size yetişemiycegimize göre biz sonradan geliccezzz

Evet açık adres almamız iyi olur.
Bu arada by_moto Erdinç abim sanırım beni artçı olarak kabul ediyor:cherry:

alper

en kısa zamanda açık adres yada düzgün bir tarif koyarsan seviniriz bak sana adamda getiriyom he :D kalabalık olsun :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar Toplanma Noktası Belirlemiş :) Merter de Mc Var orayı.. Karşı tarafa geçin köprüden hatta gişelerde bile sorsanz MERTER Mc e Nası Giderim Die Direk Tarif Ederler Size. :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar Toplanma Noktası Belirlemiş :) Merter de Mc Var orayı.. Karşı tarafa geçin köprüden hatta gişelerde bile sorsanz MERTER Mc e Nası Giderim Die Direk Tarif Ederler Size. :)

köprü yolundan hiç sapmadan havaalanı yolunu takip edin karşınıza muhakkak çıkacaktır :cat:

Bundan sonra artçı bayan arkadaşları alacam, Onlar hem zarif hemde hafif oluyorlar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
...

köprü yolundan hiç sapmadan havaalanı yolunu takip edin karşınıza muhakkak çıkacaktır :cat:

Bundan sonra artçı bayan arkadaşları alacam, Onlar hem zarif hemde hafif oluyorlar :)

ainen katılıyorum :) bana inanmazsanız yolda dediğimi yapın :D nerde sorarsanız sorun size Tarih ederLEr yolda :D

merhaba arkadaşlar. alper, abi harbiden gelmek isterdim uzun zaman oldu bir araya gelmeyeli özledim sizleri, ama hem yapmam gereken işlerim var. işleri ertelerdik her neyse de geçtiğimiz pazartesi ufak bir kaza yaptım :( motorum serviste yapılıyor. neyseki Allah tan bende bişey yok. haksız olan karşı taraftı sigortasından yapılıyor. size ii eğlenceler. hayırlı yolculuklar alper.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar