[İstanbul MT] 12.01.2008.CUMARTESİ. SAAT:18:00'deTOPHANEDE BULUŞUYORUZ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resimde sert duruo ama cok sıcak kanlı bırı bence=))

Hangisinin Murat hangisinin Mustafa olduğunu nerden anladın da sert duruyo filan diyosun :)

Yoksa ikisi de mi sert duruyo ama sıcak kanlı biri sence?

Yine benzettin ikisini birbirine öyleyse, yandın olm sen :queen: Etti iki :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sol taraftakı deglmı murat abı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
ama ne bılıyım arkadslar ben daha dun katıldım foruma =)) we aranıza bu seferlık mazur gorulsun ricaa=))

Forumdan Uzaklaştırıldı
ama arkadaşlar nerden bılebılırım yaniii soncta tanımıyorum o gıbı geldı bna alt ust resmde o war o gıbı geldı tanıyamam kı soncta:)

Aynen öyle yapmış, soldaki değil mi Murat abi diyor :queen:

Valla yerinde olmak istemezdim thaii_vtec kardeş :p

harbi yaktın basını bari sehiri degstr profildeki adana fln yap oraya gelmesi uzun surer yoksa murat abi kartal bostancı arasını 4dakikada alabilio bn sahitim yani:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
4 dk ha ıyıymıs =) tabi oda sahıldendır... alıcagı en fazla canımdır oda Allaha emanettir arkadaşlar ben motorcuyum murat abim motorcu canımı alanda motorcu olsun canı saolsun:wiinkk: şaka bi yanada merak ettım tanımak ısterım ılk toplantıda

ya mete_han abi gel kurtar bizi bu GKN hep bole burakla bi fotografı var adam evli die koyamadım isteye:queen::queen:

şimdi iyilik güzellik başka şey toplumun reddettiği bişeyi sanal alemde yaşamak başka şey...halbukim biz ne güzel el ele diz die yaşıyoduk bazı şeyleri...afişe olmaya gerenk yok...:queen:

mete_han abı o resımde ıkı kısınınde kulakları aynı geldı bana dogrumu=))

evet kardeşim aynen dediğin gibi...ikisidee kepçeeee...

AYE ve MAGMA abilerimi görünce aklıma nedense MİDAS geldii....:queen:

Midasın kulaklarıdaaa böyleymişşş....:queen:başka uzuvlarını merak etmiyom ama ...görünen köy kılavuz istemez zaten...Kulakları bu kadarsa artık...:queen:

ikside SS ci, ikiside hondacı yokmu başka arttıran :)

İkiside sonradan SS ci...çakma SS ci bunlar...:cherry::p

Murat abin gelince, mete_han abinin arkasına saklan. Kesinlikle bir süreliğine yırtarsın :queen:

PAMPU örtmenim bu ince dokundurmalarınız nazarı dikkatimi celbeder oldü...yav geçen doğum gününü Laıla da kutladıydık...şimdi niyekine ucundan azcık koyuyosunuz bana...:queen:

harbi yaktın basını bari sehiri degstr profildeki adana fln yap oraya gelmesi uzun surer yoksa murat abi kartal bostancı arasını 4dakikada alabilio bn sahitim yani:queen::queen:

Adana da kar etmez, İstanbul Adana arasını da 6 saatte alıyo en fazla 6 saatin kaldı. Bence sen lağıma filan kaç. Fareden çok korkar. Hayatta bulamaz seni :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaaa mete_han abıcım sen benı korurmusun =)))

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han abi bu arada kız cocugun war resmde gordugum gıbı... Allah bağışlasın kız cocuklarını ve bebeklerını cok severım cok tatlı olurlar Allah analı babalı büyütür inşallah...

Forumdan Uzaklaştırıldı
=)) makinalara zarar gelme ztn yürekten yaralar murat abı unutur benı makınasına bakar =))

Yuhhhannes :queen::queen:

sendemi gittin yuhanneburga...:paa ne güzel...

mete_han abi bu arada kız cocugun war resmde gordugum gıbı... Allah bağışlasın kız cocuklarını ve bebeklerını cok severım cok tatlı olurlar Allah analı babalı büyütür inşallah...

sağol dostum...ben Taksime çıkıyorum...sevgi ve selamlar...İstiklalde olacağım...arasanız 537 335 22 33 arayın bulşalım meydanda...elimde bir kaktüs olucak...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
iyi gezmeler abi sana =)) kaktüs le bulcaz artık senı=)):mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar