[İstanbul MT] 12.01.2008.CUMARTESİ. SAAT:18:00'deTOPHANEDE BULUŞUYORUZ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
crazyboyone ve DCR saolun arkadaşlar gıttım surucu kursuna benım tanıdık bı yer ztn aıle gıbı ordan alcam ehlıyetı bıraz once geldım ehlıyet alabılıyorum a2 cok mutluyumm=)) we kapının onunde talıhsız bı olay yasadım gercekten we gercekten motorlulara saygı yok ewımın kapısının onunde bı araba durmus we benım motorumla rahatca gecebılcegm bı yer war ordan gectım we bu SALAK arabada ksra bkmayn SALAK dıyorum ama gercekten oyle sınyal wermemıs duruo ben tam gecerken tekerı arka camurluga dgru geldı son anda kurtuldumm we ılerı gıttım donucekken yanıma geldı we durdu... camıını actı yaslı bı adam we eşi camı actı naapıosun sen yaa fln dedı bana kaskımı cıkardım abı sınyalını yaksana sende ben napıyımkı dedım kufretmeye basladı ama dua etsınkı yaslıydı... yha sınırlerım gerıldı bu kadar saygısızlık olamaz ya...:farao: :pr:

cewap weren yok galıba bana? =))) aranıza kabul edermısınız arkadaşlar benıde?...:):silent:

ederiz ama katılım için bazı evraklar gerekli, muhtardan ikametgah, savcılıktan adli sicil kaydı, vergi dairesinden temiz kağıdı, avcılık için yeterlilik belgesi, evdeki bilgisayarın garanti belgesi ve son olarakta iki adet iett otobüs bileti getirmen lazım gelirken :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ederiz ama katılım için bazı evraklar gerekli, muhtardan ikametgah, savcılıktan adli sicil kaydı, vergi dairesinden temiz kağıdı, avcılık için yeterlilik belgesi, evdeki bilgisayarın garanti belgesi ve son olarakta iki adet iett otobüs bileti getirmen lazım gelirken :mrgreen:

=))=)) hahahahahah :saol abi yha sınırlerım bozuktu kopardın benı :mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen: ben taylan =))

takım elbise şartını yazmamışsın emincim:)

bu fotoğraftaki iki arkadaş arasındaki ortak yönü açıklayınız...:p

S6301508.jpg

OOooo Gürkanım yiğidim geçmiş olsun...çıkmışın içeriden...efkarlanmışın...ee zor tabi Allah kurtarmış..

S6301483.jpg

İşte dünya tatlısı ikli bir araya gelmişler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
motordada takım elbıse super uyar yaa hahaha:p:mrgreen:

S6301488.jpg

La Selçukk...ağamısın paşamı yeğenim...ağır abimi oldun len...AYE abine saldır az kanka...yatırım yap ona...:p:wiinkk:

S6301487.jpg

Gökhan abi milletin içinde böyle olmuyor ama...aile var burda...tercihlere saygılıyım ama yinede bunlar yarın karşına çıkar delil olarak sölim...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
öle olsun bakalımm =)) ne diyelim

ya mete_han abi gel kurtar bizi bu GKN hep bole burakla bi fotografı var adam evli die koyamadım isteye:queen::queen:

=))=)) hahahahahah :saol abi yha sınırlerım bozuktu kopardın benı :mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen: ben taylan =))
rica ederim bende memnun oldum :rendeer:
İşte dünya tatlısı ikli bir araya gelmişler...
senin kadar olamayız abi :rendeer:
takım elbise şartını yazmamışsın emincim:)
ha pardon abi unutmuşum hemen ekliyim :mrgreen:
ya mete_han abi gel kurtar bizi bu GKN hep bole burakla bi fotografı var adam evli die koyamadım isteye:queen::queen:
mhrrm yapma aile faciası olur sonra :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han abı o resımde ıkı kısınınde kulakları aynı geldı bana dogrumu=))

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla ben resım olarak yorum yaptım yanlıs anlamasınlarda =)) cnku yenı oldugum ıcın pek kım ne yapar bılmem resımdekı seye yazdım yanı o bakımdan =))

aaaa pardon yha ortak yön dıomuş ben resım olarak anladımm :( valla tanıdıgım zaman soleyebılırım :(

Son düzenleme:
valla ben resım olarak yorum yaptım yanlıs anlamasınlarda =)) cnku yenı oldugum ıcın pek kım ne yapar bılmem resımdekı seye yazdım yanı o bakımdan =))

Yandın sen arkadaşım, Murat abin bu benzetmene çok kızacak. Mustafa'yla benzetilmekten hiç hoşlanmaz. Hele hele ki kulaklarını benzetmişsin. En kızdığı şey.

Topuklarına çelik yelek giymeni tavsiye ederiz:bounce:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
=)) yok bence anlıcagından eminim ama valla ne bılıyım ben resım olarak yapmıstım o yorumu ole sandım sonra zaten düzelttim valla cok kızdıgı bıseyse özür dilerim tabiki ama valla bilmiodum :pale: ikisi arasındakı ortak yönü bulsmada anlayablrm belkı...

=)) yok bence anlıcagından eminim ama valla ne bılıyım ben resım olarak yapmıstım o yorumu ole sandım sonra zaten düzelttim valla cok kızdıgı bıseyse özür dilerim tabiki ama valla bilmiodum :pale: ikisi arasındakı ortak yönü bulsmada anlayablrm belkı...

Murat abin gelince, mete_han abinin arkasına saklan. Kesinlikle bir süreliğine yırtarsın :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
=)) 16 yasındayım daha 17 ye martta gırcem kucucuk cocugum kardeşine kıymaz heralde =)) :cherry: ama gercekten tabı alındıgı bıseyse cok özür dilerimm... cnku bazı ınsanlar gercekten sewmezler bole sylerı... ama benmde yanlıs anlamam yuzunden oldu soruyu=)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar