[İstanbul MT] 12.01.2008.CUMARTESİ. SAAT:18:00'deTOPHANEDE BULUŞUYORUZ..

GKN

evet ben geç kaldım işlerim çıktı son anda sevgilim izin vermedi benimle vakit geçirmiyosun dedi kıyamadım onunla kaldımm ama çokta üzüldümm gelemediğim için kız arkadaşımın yanından ayrılır ayrılmaz soluğu tophanede aldım ama kimsecikler yoktuu neyse sağlık olsun bidahakine

benim gibi yap, dönüşte yanına git:queen:

S6301507.jpg

S6301506.jpg

S6301508.jpg

S6301504.jpg

S6301502.jpg

S6301494.jpg

S6301491.jpg

S6301488.jpg

S6301487.jpg

S6301486.jpg

S6301485.jpg

S6301484.jpg

S6301483.jpg

S6301482.jpg

Son düzenleme:
evet ben geç kaldım işlerim çıktı son anda sevgilim izin vermedi benimle vakit geçirmiyosun dedi kıyamadım onunla kaldımm ama çokta üzüldümm gelemediğim için kız arkadaşımın yanından ayrılır ayrılmaz soluğu tophanede aldım ama kimsecikler yoktuu neyse sağlık olsun bidahakine

ee o saate kalınırmı?:) erdinç banada tarif etmişdi yolu ama tabiki bu seferde ben gelmeye üşendim tee kartaldan topahaneye :) 150cc ile biraz zor olur beea :p:wiinkk::bounce::rendeer::rendeer:

İstanbul' un ve gecenin olanca ayazına, kemiklerime kadar işleyen soğuğa ve haala titrememe rağmen, katılan arkadaşların da sıcak muhabbetleri ile nargile ateşinin etrafında yine güzel bir buluşma, harika bir muhabbet ortamı daha oldu. Bir ara namı babol (Davut) eski nargilem cafe çalışanı mavi 600RR movistar ile teker yapan arkadaş:p yeni yerine (cafeistanbul) gittik ve izlenimlerim, içerde en az 50 kişi vardı sigara ve nargile dumanından ise eser yoktu. Eğer bir daha tophane buluşması yapılacak ise bence mekan orası olmalı derim :)

Ayrıca katılan bütün arkadaşlarada teşekkürler...

İstanbul' un ve gecenin olanca ayazına, kemiklerime kadar işleyen soğuğa ve haala titrememe rağmen, katılan arkadaşların da sıcak muhabbetleri ile nargile ateşinin etrafında yine güzel bir buluşma, harika bir muhabbet ortamı daha oldu. Bir ara namı babol (Davut) eski nargilem cafe çalışanı mavi 600RR movistar ile teker yapan arkadaş:p yeni yerine (cafeistanbul) gittik ve izlenimlerim, içerde en az 50 kişi vardı sigara ve nargile dumanından ise eser yoktu. Eğer bir daha tophane buluşması yapılacak ise bence mekan orası olmalı derim :)

Ayrıca katılan bütün arkadaşlarada teşekkürler...

bende sizden bahsediodum :)
kokoreçde yeseydinizde bensiz tam olsaydı :pr:

bende sizden bahsediodum :)
kokoreçde yeseydinizde bensiz tam olsaydı :pr:

Hah işde tamda ondan bahsedicektim :) Anadolu yakasına dönüşte çınaraltına bişeyler içmeye oradanda kokoreç' e gidelim diye bir fısıltı formatında konuştuk sonra hafif bir gülümsemenin ardından vazgeçtik :queen:

sonunda geldim eve.buluşma güzeldi,soğuktu,çok soğuktu.evet üşüdüm.

bu arada gökhan abi sizi yolda ekmek zorunda kaldım çünki baktım parmaklarımı hissetmiyorum onun için bir an önce gitmek için hızlandım.gerçi ödeşmiş olduk:)

Erdinç saat 12:00 civarında dağıldık oradan tamamen :)

GKN

bu arada gökhan abi sizi yolda ekmek zorunda kaldım çünki baktım parmaklarımı hissetmiyorum onun için bir an önce gitmek için hızlandım.gerçi ödeşmiş olduk:)

ne demek kardeşim, gerçi yolumuzda orda ayrıldı:)
bi dahakine ben geçerim gene ödeşiriz:p

Üşümeki mi oda neki ....:salut:
Motosiklet sürücüsü üşüümeeez...: )

Hala ayaklarım uyuşuk . :) Alışmamışız abi... :)

Muharrem abı resımler ıcın tesekkurler abı... O kadarkı dısarda üşümüşümki eve geldım su anda tir tir titriyorum ... COk sogukk:).....Ama cıden cok guzel bı bulusma oldu :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
siteye yeni üye oldum bayadır okuyodum kazaları fln ama bugun üye oldum kafama esti=)) toplantılara bende katılabılırmıyım ? chooper 250 kullanıyorum...:)

abi ztn e5'e girerken virajdan dondukce içimden selim selim diorum goremedim dedim gtmzdi bu bole snr sanırım bi kozyatagındaki duzlukte gordum seni uzaktan sdce:)

ne demek kardeşim, gerçi yolumuzda orda ayrıldı:)
bi dahakine ben geçerim gene ödeşiriz:p

bende seni beklicem die kacırdım adamı yavassın kardeşim:p

abi bide motora baktığın için teşekkürler.benim normal zannettiğim bir çok şey söledin.servise ileticem hepsini:cat:

kesinlikle katılıyorum dua et gokhan saat gec olmustu yoksa cidden dokcektim takımları ortaya bn bole bsy oldugunda usenmem genelde orda saatlerce ugrasabilirdim motorumla ytrki dha ii olsun:cherry:

kesinlikle katılıyorum dua et gokhan saat gec olmustu yoksa cidden dokcektim takımları ortaya bn bole bsy oldugunda usenmem genelde orda saatlerce ugrasabilirdim motorumla ytrki dha ii olsun

olm takım çantası vardı bende söyleseydin yatardım motorunun altına:p

ahh ahhhh kaçıdık güzelim buluşmayı :(
bende ümraniyeden çıkınca artık solugu topoşhanede aldım ama genede yetişemedim dedimki c.tesi bugun yarın pazar kalkmazlar ama herkez çıkmış bir allahın kulu yok bende kuzene geldim ama gerçekten hava buzzzzzz merdivenleri çıkamadım dizlerimin agrısından :)

Resimlerden belli gene herkes pürneşe sevindim

Yanlız bir sonraki buluşma için kagıthane demişsiniz dee ne oldu anadolu yakası buluşmasıı hani yer bakıyodunusss arkadaşlar yer tavsiyesi de yapmıştık o kadar sonuç kagıthane mi oldu yanii

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cewap weren yok galıba bana? =))) aranıza kabul edermısınız arkadaşlar benıde?...:):silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar