[istanbul mt] 09/09/09 milli coşkuyu birlikte yaşamaya ne dersiniz?

akşam hava kötü diyorlar banada uzak olur orası 1453 te izleyecez sanırım :cat:

s

gürkan abi sen olmadan bir zevk çıkmaz ya sende gel gelirsin dün nasıl çıktın dışarı yapmurda bugünde gelirsin kara bulutların yeriini güneş açtı heryer aydınlık snde gel

Duyarsız omurgasızın teki ... varmı daha ....

hayırdır ismail :bounce:

gürkan abi sen olmadan bir zevk çıkmaz ya sende gel gelirsin dün nasıl çıktın dışarı yapmurda bugünde gelirsin kara bulutların yeriini güneş açtı heryer aydınlık snde gel

kelon akşam 1453 de gürkan istersen geçebilirsin karşıdada hava şuan açıkmış :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 PM ----------

kim suçlamış duyarsızlıkla senimi:silent::silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:13 PM ----------

ha bu arada slm:rendeer:

a.selam helimcim önemli bi konuyu yok merak etme :rendeer:

şimdi sizi bi gererim.. çamaşır ipine dönersiniz.. :bounce:

hasta etme sende adamı len araya giripte baksana sen dalgana:bounce:

ip camaşır gererim kuruturum yok kurumaz güneş actı sensız olmaz hasta etme adamı rahatsız uuuuuuuuuuu burası bana göre değil galiba bi zılgıtta bız yemeyelim
:rendeer:
sizlere iyi eğlenceler gelemıyorum ama gönlüm milli takımla ve sizlerle

:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 PM ----------

ben gelirdim emme velakin havaya güvenemiyom :)

Gitme gitme otur sıcakcık evinde al cipsinide giy pijamalarını geç televizyonun karşısına uzat ayaklarını izle rahat rahat maçını :mrgreen: :queen: :queen: :queen: :queen:

( Çağla beni furucaakk... :p )

neyse bırakın suyu çamaşırı topiği geyiğe çevirmeyelim.. topik amacına ulaşsın..

ben hiç sucu olmadım ki, çamaşırcı olayım..

ben senin sucu döneminide biliyorum kadir inkar etme :p

:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 PM ----------

ben gelirdim emme velakin havaya güvenemiyom :)

anladım helim hiç riske girmeye gerek yok bakarsın havaya ona göre gelir yada gelmezsin :wiinkk:

Gitme gitme otur sıcakcık evinde al cipsinide giy pijamalarını geç televizyonun karşısına uzat ayaklarını izle rahat rahat maçını :mrgreen: :queen: :queen: :queen: :queen:

( Çağla beni furucaakk... :p )

yavvv evde 2 adet çanafar var rahat bırakmıyolarki:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar