[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

hehe en başta olayım tabeee

bende fal bakim mi :bounce:

canım geliyoruz yani dün öyle karar aldık degişmez ya ben istiyorum :bounce: :queen:

akşam sordum belli değil dedi onun için dediydim canımcım... sen kesin diyosan kesindir o :cherry:

ya anlamadıgım başka şeyler de varda burda yazmıyım şindi :)

hayrettt :cyclopsan seninde anlamadıgın bişeyler oluyomuş demekki hayatta :queen:

(bende merak ettim şimdi:silent: )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 PM ----------

ne gibi usta? pm atsana..

banada banada :queen:

akşam sordum belli değil dedi onun için dediydim canımcım... sen kesin diyosan kesindir o :cherry:

hayrettt :cyclopsan seninde anlamadıgın bişeyler oluyomuş demekki hayatta :queen:

(bende merak ettim şimdi:silent: )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 PM ----------

banada banada :queen:

merak etmeyin kendi çapımda bilgim var şükürler olsun :mrgreen:

kimse gitmicek heralde bu geziye baksana büğün buraya kaç kişi yazdı bana dermisin sonrada ben gelmek istiyorum yada gezin bakalım falan imalı laflar :wiinkk:

gelenlerle harika bir hafta sonu geçiricez canımcım önemli olan da bu gönül hep birlikte olalım istiyo ama yapıcak bişi yok :rendeer:

kimse gitmicek heralde bu geziye baksana büğün buraya kaç kişi yazdı bana dermisin sonrada ben gelmek istiyorum yada gezin bakalım falan imalı laflar :wiinkk:

hiiiiiiiiiççççççççççç öle demeyin
çok egleniceeeeezzz çoooooooookkkkkkkkkk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 PM ----------

araba buldum da kullanıcak birini arıyorum şimdi :p

ehliyet var :bounce: çarpmadan gideriz herhalde :queen:

erm

gelenlerle harika bir hafta sonu geçiricez canımcım önemli olan da bu gönül hep birlikte olalım istiyo ama yapıcak bişi yok :rendeer:

ewet gidenler eğlenecekler. ama mandalar var orda onlarla beraber güneşlenecekler :cherry: takım kurup maçta yapabilirsiniz :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ewet gidenler eğlenecekler. ama mandalar var orda onlarla beraber güneşlenecekler :cherry: takım kurup maçta yapabilirsiniz :p

Bi kawa daha mı katıldı gruba :)

Gürkan abi bak seni delicek adam geldi :)

:cyclopsan ne mandası
olsun cnm gönüller bir olsun.. gelmek isterdik ama hepimizin geçerli sebepleri var inan.. yoksa sizi oralarda yalnız bırakırmıyız sandınız..

evet gönüller bir
nasılsa haftaya gene bişi olur :queen:

kapı gibi şoför var burada bee...

hasancım vaktin varmı peki? :cherry:

biliyorsun gönlüm sizinle sorunlarıda biliyorsun sorun degil aslında mecburiyet başka yerlerde görüşmek üzere hoşçakalın:salut:

biliyorum gürkan. önce iş sıkma canını :rendeer:

hiiiiiiiiiççççççççççç öle demeyin
çok egleniceeeeezzz çoooooooookkkkkkkkkk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 PM ----------

ehliyet var :bounce: çarpmadan gideriz herhalde :queen:

ehliyet bendede var canımcım da yanımda biri olsa fena olmaz tek başına okadar yol sıkıcı olur :p

umarım herşey istediğiniz gibi olur.. sorunsuz kazasız belasız harika bi gezi olur sizler için..

sen-siz olmadan gitmek içime sinmiyo ama mecburiyet önce işleriniz sonra eglence başka yolu yok :rendeer:

:cyclopsan ne mandası

evet gönüller bir
nasılsa haftaya gene bişi olur :queen:

bişey olmadığı bi hafta hatırlıyomusun sen? :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 PM ----------

sen-siz olmadan gitmek içime sinmiyo ama mecburiyet önce işleriniz sonra eglence başka yolu yok :rendeer:

seviyoruz seni.. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar