yer kıyıköy ama orası nere 2 haftadır kaçırıyorum bu sefer kaçırmıycam biraz detaya girermisiniz arkadaş kıyıköy neresi oluyor acaba
bende kesinlikle geliyorum eklyebilirsiniz benide
benim gibi bi sefer gelirsin ondan sonrada eve giremezsin deyim sana bak iyi düşün :bounce:
Çağlacım gelmeyi çok istiyorum ama konuştuğumuz gibi eğer ikna çalışmaları olumlu geçerse sana zaten haber veririm... :rendeer:
Iyi eğlenceler arkadaşlar gelemiyorum yaaa...
Fizanada gidersiniz siz...
dakka 1 gol 1 sayfa 2
bak sende gelemicen.. emrede.. bende.. çikoda.. cemde.. görkemde.. bölece, bizde burda bi parti verebiliriz..
benim gibi bi sefer gelirsin ondan sonrada eve giremezsin deyim sana bak iyi düşün :bounce:
bak sende gelemicen.. emrede.. bende.. çikoda.. cemde.. görkemde.. bölece, bizde burda bi parti verebiliriz..
ya keşke bi başlangıç yapabilsem 2 haftadır içim eridi gelemiyorum bu hafta kaçırmıycam ama zaten evde fazlalık konumundayım bu aralar kendimi özletmiş olurum bide yer tam olarak nerde bilgisi olan varmı
ya keşke bi başlangıç yapabilsem 2 haftadır içim eridi gelemiyorum bu hafta kaçırmıycam ama zaten evde fazlalık konumundayım bu aralar kendimi özletmiş olurum bide yer tam olarak nerde bilgisi olan varmı
Bizim daha belli değil ama gidemezsek olabilir AMA
gidersek sende geliyorsun bir defa, neden gelemiyor muşsun sen...??