Yeni bir üye olarak katıldığım bu ilk geziden büyük keyif aldım diyebilirim kuyucadısı çağlaya bu organizasyonu tertiplediği için teşekkür inş. sonraki gezilerde tekrar bir araya geliriz....
Bu arada büyük motorcu :cherry: ardaya ( sanırım askon kullanıcısının gerçek adıyla adaşım SİNAN ın oğlu) bizlerle birlikte olduğu için teşekkürler
Sağlam motorcu......
başta sevgili cadı olmak üzere katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim güzel bir geziydi ve ben müthiş eğlendim.Dönüşteki yemeği kaçırdığıma üzüldüm.Otogara yetişmek için guruptan ayrılmak zorunda kaldım. ve dönüş yolundaki birlikte yolculuğu kaçırdım.
böyle kıskandıran laflar yazmayın kardeşim bak sonra canımız çekiyor ya![]()
sana artçı yasak kardeşim cantını kırıyosun sonra..![]()
Hoca takmıştın sen benim motora haa..
Ortadan git birşey olur vs. :queen:
Şaka şaka iyi niyetten dediğini biliyorum..
bak gezide arıza yapan tek motur bwm oldu..heh he..
memnun oldum tanıştığımıza..:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:58 PM ----------
Abi 2 gezidir sizi görmekten mutluyum bende..bir daha ki gezide görüşürüz umarım :cat:
Gezilere eşleriyle gelenlere acayip imreniyor ve çok beğeniyorum ..benimki gelmiyor çünküale:
bi adamın adı cıkıcana canı cıksın zaten bu sefer cant degil motoru bırakıcaz heralde o yolda![]()
evet muhteşem bi organizasyondu yine cadıyı kocaman tebrik ederim ::alkiis::
bizi kilometrelerce (15km falan ) çeken, her ip kopuşunda usanmadan tekrar baglayıp yola devam eden
emrah ve nejdet e cokcok teşekkürler :rendeer:
sudabatmayan abiyede tabiki (telefonla hemen emrahlara ulaşıp gönderdigi için)
arayıp elinden geldigince ilgilenen Kadir e, cadıya ve Gürkan abime de teşekkürler :rendeer:
dönüş yoluna geçtiğimizde ise
motorun çalıştıgından emin olana kadar gitmeyen dilaver abim,ayfer ablam a :rendeer:
diğer topiğe yazmıştım burayada yazayım :mrgreen:
evvet resimleri görelim.hadi serkan at artık şu fotolarıfotograf makinasında durunca kıymeti yokkkkk:rendeer:
Valla iyi niyetten :queen: ayrıca maşallah iyi gidiyor gerçekten süper Allah nazardan korusun işin özü aslında ben motorun arıza yapmasının derdinde değildim insan canı abi yol durumu ne olur ne olmaz diye hep sana yakın olayım dedim:cat: bu arada bende tanıştığımıza memnun oldun hatta o kadar memnun oldumki adını bile sormadım :queen::queen: benim adım sinan..........
abi makına yanlış ellerde bi dahakıne kap elınden makınayı:mrgreen:
o kadar özeni kendime göstermemişimdir yani dolayısı ile arıza yapmaz o
Ama biraz zorladım motoru..Yolun hemen hemen tamamında dipgaz gittim/geldim..Özellikle rampalarda zorlandı zavallım.
Ama geri kalmadım demi
Heheh bende özellikle size yakın sürmeye çalıştım zira patırdayan motosiklet sesi sanki benden geliyormuş gibi hoşuma gidiyordu :mrgreen:
İsmim Engin :cat:
Gürkan aga:
Scooter ruhunu elden bırakmadım abi..Bak ne iltifatlar alıyor scooterım :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:26 PM ----------
Hocam gece gece ne muhabbetlere girdik seninle öyle yav..hatırlıyormusun :mrgreen:
ya abi benım sormam lazım hatırlıyormusun diye :queen: abi herzaman muhabbetederiz tabi :rendeer:
*kuzen)
vay qimLer qelmişh.q kuzi
![]()