[istanbul mt]04/10/09 şilede mangala davet...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
on numara oldu ..yerde güzeldiii....

birdamla ıslanmadık harbiden ...çok iyi oldu..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar size yetişemedim avrupa yakasında arkadaşlarla buluştum ama öyle bir yağmura yakalandık ki inimizden çıkamadık zaten girene kadar sırıl sıklam olduk bu arada ufak bir sağ yatma yaşadım.çok dik ve çok dar bir dünüş yaparken motor sağ a kıç attı ve sağa yattım bende ve motorda bir şey yok ayaklarımı ve üstümü giyimim sayesinde korumuş oldum.:pr:görüşmek üzere ....

arkadaşlar size yetişemedim avrupa yakasında arkadaşlarla buluştum ama öyle bir yağmura yakalandık ki inimizden çıkamadık zaten girene kadar sırıl sıklam olduk bu arada ufak bir sağ yatma yaşadım.çok dik ve çok dar bir dünüş yaparken motor sağ a kıç attı ve sağa yattım bende ve motorda bir şey yok ayaklarımı ve üstümü giyimim sayesinde korumuş oldum.:pr:görüşmek üzere ....

Hay allah..geçmiş olsun aga..:rendeer:

eyvallah ozi yokui çok dik ve sola dönüş çokdardı yahu...valla motor arka fren kitledi topatlayamadım sağ ayağımın üstüne yattım neyseki fazla sıkıntı olmadı.valla botoum korudu yarı cross tipli zaten full korumalı giyinmiştim:pr:haftaya inşaallah bir araya geliriz.

yav hiç sorma kardeşim adamları bekledim yanında kız arkadaşlarıda vardı mecburen hani kahvaltı falan derken yağmur yedik.bi daha töbe tüm planlarım alt üst oldu yahu.bir yağmur yağdı burda duman olduk yahu:pr:

Aslında yağmurun dinmesini beklemek yerine basacaktınız yağmurdan kaçmak için..Şile bayağı yağmursuzmuş anlatılanlara bakınca..Neyse sana birşey olmasında..

geçmiş olsun abi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar