Sen çık aradan sen karışma benim muhatabım yeşil fıstık....Radara 300 km hızla girebilirmiyiz onun hesabı içersindeyiz yeşil fıstıkla.:queen:
sen hayatında 300 gördün mü:silent:
Sen çık aradan sen karışma benim muhatabım yeşil fıstık....Radara 300 km hızla girebilirmiyiz onun hesabı içersindeyiz yeşil fıstıkla.:queen:
serifin motor kadranında 320 ii bile gördü oooo:queen::queen::queen:
Görmedim nasip olursa yarın Gürkan abiyle göreceğiz.:queen:Artık 300 mü olur 350 mi olur bilemem.
![]()
Abi savunmayı yarın Çikoyla yapacağız.korkut savunmasını yapsın bende açıklama yapacağım
dikkat et cant kırdık 2 tane :queen:
dikkat et cant kırdık 2 tane :queen:
tehdit yok tehdit yok..:bounce::bounce::bounce::bounce:![]()
korkut sıkıyorsun, motosikletlerin km si 299 dan sonrasını yazmaz:queen:300 sıktığın için seni kınıyorum, sıkmaaaaaaa![]()
korkut sıkıyorsun, motosikletlerin km si 299 dan sonrasını yazmaz:queen:300 sıktığın için seni kınıyorum, sıkmaaaaaaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 AM ----------
yarın hava yağmurlu arkadaşlar
bayram abi hayabusayla yardırıo
Arkadaşlar Yagmur yagarsa korkmayın 2 dakka yagar geçer biraz ıslanırız olur biter![]()
korkut sıkıyorsun, motosikletlerin km si 299 dan sonrasını yazmaz:queen:300 sıktığın için seni kınıyorum, sıkmaaaaaaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 AM ----------
yarın hava yağmurlu arkadaşlar
Yarın Çiko yeşil fıstığı kullanırken bende arkadan videoya çekeceğim bak görürsün garanti 300 var yani.:mrgreen:
Benim fazer bile 241 km yi anca gördü:cat:
benim motorda 299 limitörü yok, sıkarız korkut sıkarız
bu arada yarın yağmur sağnakmış, satışa getirebilirim![]()
gökan tekerde gelde izleyelim, kemal ters döndüğünden beri tekerde gideni izlemedim![]()
şile yolları seni iyi tanır, motor tekere gelmezse asfalt tekere gelir:cat:bende onu diyorum yağmur yağarsa tekere gelmez makina lastik kabak..
ne anladım tekerde gidilmeyen yollardan![]()
gökan tekerde gelde izleyelim, kemal ters döndüğünden beri tekerde gideni izlemedim![]()
bende onu diyorum yağmur yağarsa tekere gelmez makina lastik kabak..
ne anladım tekerde gidilmeyen yollardan![]()
şile yolları seni iyi tanır, motor tekere gelmezse asfalt tekere gelir:cat: