[istanbul mt]04/10/09 şilede mangala davet...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
korkut sıkıyorsun, motosikletlerin km si 299 dan sonrasını yazmaz:queen:300 sıktığın için seni kınıyorum, sıkmaaaaaaa:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 AM ----------

yarın hava yağmurlu arkadaşlar

Arkadaşlar Yagmur yagarsa korkmayın 2 dakka yagar geçer biraz ıslanırız olur biter :p

korkut sıkıyorsun, motosikletlerin km si 299 dan sonrasını yazmaz:queen:300 sıktığın için seni kınıyorum, sıkmaaaaaaa:p

Yarın Çiko yeşil fıstığı kullanırken bende arkadan videoya çekeceğim bak görürsün garanti 300 var yani.:p:mrgreen:
Benim fazer bile 241 km yi anca gördü:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 AM ----------

bayram abi hayabusayla yardırıo

GKN

Yarın Çiko yeşil fıstığı kullanırken bende arkadan videoya çekeceğim bak görürsün garanti 300 var yani.:p:mrgreen:
Benim fazer bile 241 km yi anca gördü:cat:

benim motorda 299 limitörü yok, sıkarız korkut sıkarız :p

bu arada yarın yağmur sağnakmış, satışa getirebilirim :p

gökan tekerde gelde izleyelim, kemal ters döndüğünden beri tekerde gideni izlemedim:p

bende onu diyorum yağmur yağarsa tekere gelmez makina lastik kabak..
ne anladım tekerde gidilmeyen yollardan :p

şile yolları seni iyi tanır, motor tekere gelmezse asfalt tekere gelir:cat:

Ss çilerin muhabbetide başka oluyor canım :p:)
Yarın Gürkan abide tek teker tapar yeşil fıstıkla ama ön tekeri değil arka tekeri kaldırarak gidecekmiş.:queen:

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
arkadaşlar, anadolu yakasından katılanlar tam olarak nerde buluşuyor saat kaçta bi zahmet bunları yazın ki toplanma yerlerini şaşırmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar