İSTANBUL-MALATYA vede bayram sonrası devam edecek olan seyahatimiz

yolunuz açık olsun resimler süper bende çok istiyorum malatyaya motosikletimle gidip gelmek ama bir türlü nasip olmadı

yolunuz açık olsun resimler süper bende çok istiyorum malatyaya motosikletimle gidip gelmek ama bir türlü nasip olmadı

Oda olur hemşehirlim odaolur

---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 23:42 ----------

Buda planlanan vede büyük çoğunlukla uygulanan yol haritamız

http://maps.google.com/maps/ms?msid...&ll=39.53794,35.375977&spn=9.519787,21.555176

toplamda 3334 km yaklaşık bir haftada tamamlamış olcağız

Son düzenleme:
özer abi takipteyim.... süper bir gezi oldu sizinkisi.... abi cumaya bekliyorum..inşallah kazasız belasız planlandığı gibi gelirsiniz....

Tekrar merhaba arkadaşlar

Yolculuğumuz planlandığı gibi 28 Ağustos 2011 saat 16:00 da Ankara istikiametine başladı.Gece 11 de Ankarada kalacağımız misafirheneye ulaştık(Geşey grede de yediğimiz soğuklar aklımızı başımızdan aldığından kaldığımız yerle ilgili resimler yok).Ancak daha sonraki gün kaldığımız Göremedeki "Göreme Camping"de sabaha karşı havalanan balonların sesi eşliğinde kalktık(Gece çok soğuktu gidecek arkadaşlar -20 derece tulumlarını eksik etmesinler :)) Sonrasında ise Kayseri üzerinden Malatyaya varmış bulunduk.Gürün-Malatya arasında yediğimiz zift ve toz haricinde herşey güzeldi.Devamı bayramın 3. gününden sonra Adana üzerinden planlanan seyahatle ilgili resimleri yükleyeceğim.

https://picasaweb.google.com/111727...authkey=Gv1sRgCM_PmOqgqK_UwQE&feat=directlink

Merhabalar @speedy2 şansa bakin :) Boluda karşılaştık yol üzeri geçişmiştik. CBF 150 ve beyaz GT250R ile bizde Trabzona gidiyorduk :D SAğ sağlim biz tamamladık yolçuluğumuzu 5 günde 3200 km yaptık uzun göle kadar gittik geri geldik sizinde yolcuğunuzu sorunsuz gitmiş gibi istanbulda görüşür bu sefer birer kahfe iceriz insallah :D yolunuz acık olsun.

Özer kardeşime beytül-mal dan tez elden bir kese altın verile..:thumleft:

Kazasız belasız istanbul a döndüm arkadaşlar,bir çılgınlık yapıp gece istanbula dönmek zorunda kalan kardeşim ve ailesine uydum ve tüm gece motor kullandım.Susurluğa kadar artçı oğlumla susurluktan sonra soğuk nedeni ile (12 derece) arabaya geçti oğlum daha bi rahatlayıp açtım gazı nonstop topçulara kadar geldik,sonrasımı sormayın trafiğe kalınca kaşıntılarım arttı yine.
Toplam 745tl benzin sarfiyatı ile ortalama 20 krş civarı hesapladım bu yolculuğu tamamladık.
Şimdi evde dinlenmekte ve gelecek gezi tekliflerini beklemekteyim.

Resimlerde milasta karşılaştığımız ilginç dizaynlı bisikletleri ile turistler bayağı ilgi çekici daha sonra sırası ile bafa ve izmirde zorla bulduğumuz kumrucu ve yolculuğun sonu istanbul trafiği.

https://picasaweb.google.com/111727...authkey=Gv1sRgCP6RhZiGht3o0QE&feat=directlink

---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:26 ----------

Merhabalar @speedy2 şansa bakin :) Boluda karşılaştık yol üzeri geçişmiştik. CBF 150 ve beyaz GT250R ile bizde Trabzona gidiyorduk :D SAğ sağlim biz tamamladık yolçuluğumuzu 5 günde 3200 km yaptık uzun göle kadar gittik geri geldik sizinde yolcuğunuzu sorunsuz gitmiş gibi istanbulda görüşür bu sefer birer kahfe iceriz insallah :D yolunuz acık olsun.

Teşekkürler arkadaşım hafta sonları olabilir artık çalışma zamanı

---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:30 ----------

Özer kardeşime beytül-mal dan tez elden bir kese altın verile..:thumleft:

Allahım duy kulunun sesini

ovv sipidi abe yardırmışın...maşallahın var...bizi gömersin valla hay sen çok yaşa emi...ama bu kareleri incelemek için bana biraz süre lazım...tam yatmak üzereydim...00 oldu saat...00.05 te yatsam uyku tutmuyor veya yarın arabada esniyorum...öyle egzantirik adamım işte...00.05 te yatarsam 01 e kadar uyku tutmuyor iyi mi...kazasız belasız gelmişsin ne mutlu sana ve oğluşuna...selam sevgiler...

ovv sipidi abe yardırmışın...maşallahın var...bizi gömersin valla hay sen çok yaşa emi...ama bu kareleri incelemek için bana biraz süre lazım...tam yatmak üzereydim...00 oldu saat...00.05 te yatsam uyku tutmuyor veya yarın arabada esniyorum...öyle egzantirik adamım işte...00.05 te yatarsam 01 e kadar uyku tutmuyor ,y, mi...kazasız belasız gelmişsin ne mutlu sana ve oğluşuna...selam sevgiler...

Teşekkürler mete bende şimdi youtube denen merete video eklemeye çalışıyorum.

http://youtu.be/FTZfLQ2rNIM

en sonunda başardım galiba titreşim için kusura bakmayın artçım bu konuda çok prof. değildi

Son düzenleme:
Vay motorcular vay...........................................allah kaza bela vermesin millet....

Özer kardeş gerçekleştirdiğin ,neredeyse yarım Türkiye turun için kucak dolusu tebrikler, kazasız belasız dönüp evine geldiğin için şükürler,bizlerle paylaştığın için teşekkürler olsun.:rendeer:

Özer kardeş gerçekleştirdiğin ,neredeyse yarım Türkiye turun için kucak dolusu tebrikler, kazasız belasız dönüp evine geldiğin için şükürler,bizlerle paylaştığın için teşekkürler olsun.:rendeer:

En kısa zamanda görüşmek üzere

---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:56 ----------

imrenerek takip ettik harika bir gezi :cat:

Değilmi?
Teşekkür ederim,insanın takipçisi olması çok güzel bir duygu umarım sevdikleriniz sizin olur.

çektiğiniz bazı manzara resimlerinde shadowu bir köşeye sıkıştırsaydınız daha güzel olurdu, sonra küser söylemedi demeyin :)

çektiğiniz bazı manzara resimlerinde shadowu bir köşeye sıkıştırsaydınız daha güzel olurdu, sonra küser söylemedi demeyin :)

Çoğu resimde var ancak benim motorum güzeldir tarzı şeyler yaşımla ilgili olsa gerek beni biraz bozuyor olmalıki hakkaten baktımda fazla resim yok.
:)
Eh ne yaparsın bilinçaltı işte :):)

Motosikleti
bmw f650 cs
Özer kardeş resimleri video ları izledim hepsi çok güzel insanın içi gidiyor inşallah yine gitmek kısmet olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar