[İstanbul M.T. ] AVCILAR MANGAL RESİMLERİ

Yenge hala gülüyormusun bu daha başlangıç sen daha çoook güleceksin :queen::queen::queen:

neoluyo yaaa
nekadar sevdiğim tatlı varsa saydınız :p

sizin yüzünüzden çalışamıyorum :queen:

eğer bizim yüzümüzden aç kalsaydınız emin olun ateş sönmeden ilave sucuk gelirdi... Olmadı bize gelir tavada sucuk yerdiniz:wiinkk:

Beni yanlış anlamayın baktım siz uzakta duruyorsunuz birde bizimkilere baktım sucukları götürüyorlar baktım nerdeyse size kalmayacak en iyisi ben ekmek arası yapıp vereyim dedim :silent:

Beni yanlış anlamayın baktım siz uzakta duruyorsunuz birde bizimkilere baktım sucukları götürüyorlar baktım nerdeyse size kalmayacak en iyisi ben ekmek arası yapıp vereyim dedim :silent:

ortada zaten yanlış anlaşılma yok ki:wiinkk: teşekkür ederiz üstelik...
ilk gün olduğu için biraz uzak kalmış olabiliriz... ev sahiplerinden olduğunuzu düşünürsek ince bi davranıştı sizinkisi...Sonraki toplantılarda uzak kalmayız:)

ortada zaten yanlış anlaşılma yok ki:wiinkk: teşekkür ederiz üstelik...
ilk gün olduğu için biraz uzak kalmış olabiliriz... ev sahiplerinden olduğunuzu düşünürsek ince bi davranıştı sizinkisi...Sonraki toplantılarda uzak kalmayız:)

Her zaman yengeciğim bekleriz tabikiiide :rendeer::rendeer:

topic kendini bayagı bi aşmışşş :)
erken kaçmama ragmen güzel bir geziydi emegi geçen herkeze teşekkürler..

Arkadaşlar Künefem gelmiş ben şunu mideye indireyim:p:queen: Saat 19:00 da görüşürüzzz...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar