[İstanbul M.T. ] AVCILAR MANGAL RESİMLERİ

okmeydanında E-M-R-E nin evi :queen: :queen:

offff ya offfff tabi ben gene de bişey demiyorum emre sabah öle bişey dedi ama olur mu olmaz mı bu hafta mı haftaya mı mangal mı yoksa başka bişey mi bilemicem henüz... :silent: :silent:

he iyi yakınmış cemin evine iki kere daga gidersebenim motor pert te cıkıcak ta onun için dedim :queen::queen:

he iyi yakınmış cemin evine iki kere daga gidersebenim motor pert te cıkıcak ta onun için dedim :queen::queen:

evet ya inanılmaz uzak akşam uykulu uykulu eve dönerken içimden sanırım bu ilk ve son kez Cem' e gidişimiz oldu diyodum laf aramızda... :wiinkk: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

M T Profesyonel futbol takımı :cat::queen:

Teknik direktör CEM futbol oyuncusuna maç taktiğini verirken :queen:

evet ya inanılmaz uzak akşam uykulu uykulu eve dönerken içimden sanırım bu ilk ve son kez Cem' e gidişimiz oldu diyodum laf aramızda... :wiinkk: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

akıllı adam işi biliyo tabi her zaman gidemicez ya onun için o kadar uzak tuttu evi :bounce::queen:

kanka mangalı hemde nasıl yapıcan biliyonmu....
sucukları çöp şişe dizicen...
1 sucuk 1 hellim peyniri 1 sucuk 1 hellim peyniri...
mangaldan sonra o közde çay demlicen.....
::dpac::

arkadaşlar madem c.tesi etkinlik var biz şu sucuk işini salı günü yapalım yani yarın pohaaaa :queen: :queen: :queen: :queen:

kalsamıydık..? :silent: Abi sonra sabahın kör bir vaktinde nasıl işe gelcektik..? :silent: :mrgreen:

varil değil ama semaver olabilir... :cherry: :wiinkk:

Yengeciğim ona semaver yetmez sen merak etme ben sanayide varilden semaver yaptıracağım birde musluk bağladımı ona tamamdır
yoksa sen uğraşamazsın onunla :p:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar