[İstanbul M.T. ] AVCILAR MANGAL RESİMLERİ

tabi tabiii.. benim saf aşkım da güya adama kafa atıcak kaskı çıkarıyor yahu ne uğraşıyosun kaskla atsana... :queen: :queen: :queen:

banucum tebrik ederim en akıllı lafı sen ettin valla direk girsene birisinden bişi olsa yada karşıdan hemencek biraderide atacam motorla gircem amadama ama baktım adam 5 kişi olduğumuzu anlayınca döneklik yaptı hıyarağası :)

banucum tebrik ederim en akıllı lafı sen ettin valla direk girsene birisinden bişi olsa yada karşıdan hemencek biraderide atacam motorla gircem amadama ama baktım adam 5 kişi olduğumuzu anlayınca döneklik yaptı hıyarağası :)

olum biz banuyu tuttuk sinirden gene yanakları al al olmuştu...

kaç kaç ama o bulur seni merak etme :queen: Ayrıca abi fena takık o konuya açmıyorum artık fena bozulmuş sinir olmuş tahminimce kız turgay abi nin yanında die lafta sokamamış içinde kalmış ya ondan fena yaniii.... :mrgreen:

yaw sorma valla diyecek laf bulamadım binmişim motora hadi gidiyoz atışıyolar susdum kafamı yere eğdim resmen sus dedim sadece yani edaya allahdan emre gitti ordan yoksa cıngar çıkcakdı

yaw sorma valla diyecek laf bulamadım binmişim motora hadi gidiyoz atışıyolar susdum kafamı yere eğdim resmen sus dedim sadece yani edaya allahdan emre gitti ordan yoksa cıngar çıkcakdı

kanka allahtan dün sucukları gördülerde olay çıkarmadılar...

olum biz banuyu tuttuk sinirden gene yanakları al al olmuştu...

yanaklarım sinirden kızarmıyooooo... :cyclopsan :mrgreen: :mrgreen:

çıngar çıksaydı yolunan taraf biz olmazdık yanii... :wiinkk: :cherry: :cherry: :cherry: ayrıca sen dua et ben o esnada yanınızda değildim... :cat:

kanka allahtan dün sucukları gördülerde olay çıkarmadılar...

bu mevzu derin canım o yüzden hiç açmıyoruz :wiinkk: sucuk falan hikaye yani :queen: :queen: :queen:

ben onu ekonomi bakanı yapacam bidahaki seçimde :)

kanka dun 35 kışı gıdıp bır mekanda cay ıcseydık rahat 100-200 luk olmuştuk doğum gunu pasta falan oooooo bak ne guzel bıze gıttık temız temı...
cincon macında da benden cıktı fıkır sıze gıttık...
mis gibi...

yanaklarım sinirden kızarmıyooooo... :cyclopsan :mrgreen: :mrgreen:

çıngar çıksaydı yolunan taraf biz olmazdık yanii... :wiinkk: :cherry: :cherry: :cherry: ayrıca sen dua et ben o esnada yanınızda değildim... :cat:

bu mevzu derin canım o yüzden hiç açmıyoruz :wiinkk: sucuk falan hikaye yani :queen: :queen: :queen:

kız zaten koruması ile gelmiş...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar