[İstanbul M.T.] Avcılar Mangal Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanat varmı, kekik ve pul biberli ::winkwink

KANAT varsa bende varım...:queen::queen::queen:
(az tavuk yiyoruz ya...)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:59 ----------

Dün geldik kardeşim, kitlemşsin kapıları arıyorum açmıyosun falan? NE ayaksın ??
Mekanında korkup ta sanalda konuşma ya, muhattap olma benle ..

Dün bizi resmen TÜKKAN dan kovdu ya.... 3 kişiyi birden şahitlerim var...:queen:

ne derin sulardan cıktık bundanda cıkarız be kadirim:)

al yanında dursun çıkamazsan buna tutunursun.. :mrgreen::mrgreen:

Rubber_Duck_large_image.jpg

şindi ben pirzola getirecem adam parmak sucuk adaletli olmaz bence:bounce:

sen bence tavuk getir bende Emre hepimiz tavuk getririz...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:05 ----------

şindi ben pirzola getirecem adam parmak sucuk adaletli olmaz bence:bounce:

bu arkadaş önceden zayıfmış be ne olduda bu hale geldi acaba :bounce:

rahmetli SRAD...:bounce:

Kahretsin ayın 5 inde maaş alıyorum :)
Şimdide katılamadığım için üzüldüm diyebilirim oraya gidip şahane motorların yanında sabaha kadar ustalardan motor muabbetleri dinlemek isterdim, bir yandanda mangalda 2dk sucuk pişer dinlerken kaybettiğim enerjiyi alırdım :D

Bu arada mangaldan ateş yakmasından pişirme püflerinden anlarım orada çok yardımım dokunabilirdi bunlarla uğraşmak istemeyenlere :D
Sağlık olsun bir sonraki buluşmada buluşup tanışıp kaynaşmak üzere, herkese şimdiden iyi eğlenceler bol sohbetler.

Kahretsin ayın 5 inde maaş alıyorum :)
Şimdide katılamadığım için üzüldüm diyebilirim oraya gidip şahane motorların yanında sabaha kadar ustalardan motor muabbetleri dinlemek isterdim, bir yandanda mangalda 2dk sucuk pişer dinlerken kaybettiğim enerjiyi alırdım :D

Bu arada mangaldan ateş yakmasından pişirme püflerinden anlarım orada çok yardımım dokunabilirdi bunlarla uğraşmak istemeyenlere :D
Sağlık olsun bir sonraki buluşmada buluşup tanışıp kaynaşmak üzere, herkese şimdiden iyi eğlenceler bol sohbetler.

sen gel ben senin o ay başına kadar bulamadıgın 10 lirayı veririm desem ayıp etmiş olurmuyum yanlış anlama yani:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar