İstanbul lu Arkadaşlar Bakabilir Mi?

Arkadaşlar bn antalyanın kumluca ilçesinde oturuyorum motoruma orjinal parça değil yan sanayi parça bile bulamıyorum orjinal parça getirtsem bile en az 1 ayda ve kazık geliyo ( örnek : Cg 125 depo: 985 tl ). Yakın bir zamanda istanbula gidicem .. istanbul da ulaşımı bnm için rahat (otobus metrobus ) ve 1985 model Cg 125 parçalarını iyi fiyata alabileceğim bir yer varmı? (anadolu yakası avrupa yakası farketmez)

1985 model motora parçayı bıraz zor bulursun sırkecıde,
ama yınede kolay gelsın,
başka uydurabılecegın model varsa dırect onu ara bence...
yanı sanıyorum,
mondıal kt,99 cgl ,yukı 125-9 vs vs gıbı yanı...

Son düzenleme:
kardesım senın ıstanbullarda ne işin var gel antalyaya sanayıde toplanır makına.o kadar yolu motoru toplamak için gitme??

istanbula sadece motor için gitmiyorum. oraya geziye gidiyorum gitmişken motorada bişeyler alayım dedm.. peki sirkecide önerdiğiniz bir yer varmı.

Zaten sirkeci de 100-200 metre toplamı olan bir çarşı.Eger hem ziyaret hem ticaret diyorsan ki bu daha iyi,esnaflar sana her türlü yardımcı olacaktır.Rasgele.

aradıgın parçayı motomarketimde bulabilmen yüksek ihtimaldir... bahçelievlerde yeri

saolun arkadaşlar teşekkür ederim sizinde benm memlekette bi sorununuz olursa yardımcı olurum..

fatih kılıçlıda olabilir netten telefonunu bulup arayıp sor bence motomarketim firma adı arkadaş yazmış

Arkadaşlar bn antalyanın kumluca ilçesinde oturuyorum motoruma orjinal parça değil yan sanayi parça bile bulamıyorum orjinal parça getirtsem bile en az 1 ayda ve kazık geliyo ( örnek : Cg 125 depo: 985 tl ). Yakın bir zamanda istanbula gidicem .. istanbul da ulaşımı bnm için rahat (otobus metrobus ) ve 1985 model Cg 125 parçalarını iyi fiyata alabileceğim bir yer varmı? (anadolu yakası avrupa yakası farketmez)
ben yardımcı olabilirim honda cg 125 depo ve diğer yedek parçaları tedarik edebilirim..
edit:
[email protected]
tel:05356083272

Son düzenleme:
kardeşim bana pilatin, gidon kumandaları, oturak, km teli, fren kolu ve debriyaj kolu lazım bana bir fiyat verebilirmisn toplamını. birde 6 volt 9 amperlik akü varmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar