İstanbul Kartal'dan selamlar...

orhan abim düşünmeniz yeter..
çok ama çok teşekkür ederim..
ayağa kalkar kalkmaz bi toplaşma düzenlicez söz :) hatta mangal falan yaparız :))

İnan çok üzüldüm, kendine dikkat et dinlen. Cep telefonunu yazarsan memnun olurum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 ----------

Sen iyileş mangal benden, adalara karşı şöyle güzel bir gün geçiririz.

İnan çok üzüldüm, kendine dikkat et dinlen. Cep telefonunu yazarsan memnun olurum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 ----------

Sen iyileş mangal benden, adalara karşı şöyle güzel bir gün geçiririz.

çok teşekkür ederim canım abim..
0506 332 75 83 numaram ;)
bi iyileşiim kaliim cızbız sucuk yapıcaz adalara karşı :) :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/taz...r/73963-nazar-degdi-cbr-imla-kaza-yaptim.html işte motorun ve benim resimlerim..

Bugün yani perşembe günü itibari ile semihe geçmiş olsuna gidelim diyorum uyarsa öğleden sonra buluşalım bir yerde sizi götüreyim?

Semko, nasılsın iyileşmeye başladınmı? Telefonla rahatsız etmeyeyim dedim. Allah şifa versi. Görüşmek üzere, selamlar.

Arkadaşım aramıza hoş geldin.:rendeer:
Şemko kardeşim geçmiş olsun .:rendeer:Kızlara bakıyormuşsundur kesin.:p
Topic tanışma topiğinden çıkmış Buluşma topiği olmuş.:p:mrgreen:

Geçen gördüm yolda canavar gibiydi :)

düzeldim düzeldim :) :)
bu arada cbr ımı sattım haberiniz olsun :) :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 ----------

Arkadaşım aramıza hoş geldin.:rendeer:
Şemko kardeşim geçmiş olsun .:rendeer:Kızlara bakıyormuşsundur kesin.:p
Topic tanışma topiğinden çıkmış Buluşma topiği olmuş.:p:mrgreen:

merhaba ben semko :p :p :p

gitti ha karaşimşek hayırlısı olsun bakalım hyosunglu günler seni bekler:D artık

Yarın kartal sahiline nedersiniz 14.00-15.00 gibi. bende ilk defa bir aranıza katılmış olurum. .)

Saat 15.00 Kartal migros önünde buluşacağız herhalde. Son şeklini verelim, onaylayın veya saat değiştirin.

evet buluşuyormuyuz? semih uyandın mı:D:D valla bana uyar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 ----------

migrosun karşı kayaların(sahilin) oradamı buluşucaz yoksa migrosun hemen önündemi? tam oalrak bir adres belirleyeliM?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar