Ayrıca, kolu kopmuş kişiyi göstermemeyi çağdaş yayın kuruluşları hala bilmiyorsa ona düzenleme yapılır, biter. Yayın yasağı olunca, niye olmuş, neden olmuş, kim ihmal yapmış, kim neye göz yummuş onu öğrenemiyor çocuklar, sorun orada.
Yahu şu çoluk çocuk izleseydi tezini geçin artık. Çocukların ulaşamadığı ne var bu zamanda. TVde gösterilen dizilerdeki şiddet etkilemiyor ama kolu kopan insan mı etkileyecek. Ayrıca annesi babası ne gune duruyor. İstemiyorsa izletmesin çocuğuna. Başka bir sebebi var bu yayın yasağının. İlle siyasi birşey demiyorum ama sosyal medyayla vatandaşın gidip çekmesiyle de ilgisi yok bence.
Ya yine ben "Aaa buda iktidar yanlısı vurun kafasına küfredin, iktidarı savunuyo taşlayın" olayım hiç sorun değil.
Siz kör olmuşsunuz arkadaşlar.
Ne çöken bina umrunuzda, ne ölen insanlar, nede ölen insanların yakınları.
Hiç birbirimizi yemeyelim burda, hani herkese anlatın duyarlı düşüncelerinizi bilemem, ama bana anlatmayın boşuna çünkü inanmam size.
Sizin sözde "İdeolojiniz" mantığınızın önüne geçmiş, "Oooo hükümete giydirecek bir olay dur hemen yağdırayım" mod on.
Ya Allah hükümetin ayrı, hatası olduğu halde bunu görmeyenlerin kabullenmeyenlerin ayri, hatasi olmayan olayda bile boğazı yirtilircasina bağıranların ayrı belasını versin.
Bir kaza da insani duyguları körelmiş vaziyette ölenlere gram üzülmeyip "Dur bunda kesin hükümete birşeyler sallanır" diyenlerin bir defa, ölenlere üzülmeyip hükümeti savunmaya geçenlerin bin defa Allah belasını versin.
Adana'da 2 çocuk tatlı sattıkları arabayı devirmiş bütün paraları ziyan olmuş, bunu gören iki "İNSAN" abimiz çocuklara yardım edip tatlıları satın almış, altında yorum var ; "HÜKÜMET BUNU GÖRÜNCE UTANIR MI ACABA?!"
Ya ağzımı bozmayayım diyorum ama, demezlermi adama lan sen ne tür bir mal oğlu malsın ?
Ya siz niye herşeyi siyasete bagliyosunuz arkadaşlar ?
Akut'ta çalışan o insanların sizin kadar ideolojisi yok mu ? Hükümeti beğenmeyen akut personeli enkazi temizlemesin insanları kurtarmasın o zaman mantıklı mı ?
Ya cok basit bi soru, siz siyasetten bu kadar nefret ettiğinizi her fırsatta dile getirirken, dilinizden düşmeyen bu siyaset tantanasi ne ?
Konuşamıyoruz artık birbirimizle farkındamısınız ?
Ne desem ya hükümet yanlısı oluyorum, ya hükümet düşmanı.
Biz bir birimizi yerken ne sağcının ne solcunun, ne aşağının ne yukarını umrunda değil, hic bir siyasetçinin umrunda değiliz bunu anlamak bu kadar zor mu ?
Hayatım boyunca sadece 1 defa bir partiye oy verdim, oda ilk oy kullandığım gündü.
Aradan 10 yıla yakın zaman geçti ve ben o günden beri boş oy atıyorum, bu kadar net.
Buna insanlar inanmıyor, olmaz nasıl bir tarafı desteklemezsin mümkün değil gözüyle yaklaşıyorlar.
Mümkün, hemde çok basit, beynimi elimden geldiğince kullanıyorum ve kimsenin oy almayı hak ettiğini düşünmediğim için, para cezası yememek için gidip boş geçersiz oy atıyorum, bazen şiir yazıyorum oy pusulasına, bazen resim çiziyorum.
Allah, Muhammed aşkına, İsa Musa Tanrı buda cosmos her neye inanıyosanız onun hatrına, vazgeçin şu otu boku siyasete bağlamaktan.
Ek: Alıntı yaptığım iki arkadaşa ithafen konuşmuyorum, genel herkese.
Sadece okuduğumu bilmeleri için alıntıladım.