istanbul izmit yolu

selam arkadaşlar öncelıkle inş yanlış yere açmamışımdır yarın cuma mubarek gün 125 drift ile istanbul büyükcekmeceden izmite gidicez ehlıyetımızı yenı aldık motorda tecrübemız var 2 motoruz fakat bu kgs olayı falan bılgı edınmek ıstıyorum yol hiç bilmiyorum tabelaları takıp edede eede gidicez de otobandan gıtmek ıstıyoruz kgs mı alıcaz kgsyı hemen alabilirmiyiz ve nerden alıcaz yoksa yenı sıstem dıyolar hgs bunamı gectıler ...

Otoban girişlerinden hemen önce sağda kgs satan resmi araçlar var Ama adamlar minik bi panelvan ile satıyolar üzerinde kocaman branda var kgs yazıyor.
Bazı shellerden de alabilirsin. Sorarsan sana en yakın KGS satan shelli söyler

Hgs Ptt de satılıyordu galiba. Sistem aktif edildi mi bilmiyorum.

Nasıl olsa boğaz köprüsünü geçeceksin hemen dur içeri gir 50TL hazırla motosiklet için kgs kartı istiyorum de. 45tl bakiye 5tl kart ücreti alcaklar. minimum 50tl miş. sonra köprüde kgs gişelerinden birine gir. okut geç. sonra dümdüz git 10 dakka sonra yeşil ankara tabelasını görceksin. Oraya sap sonra hiç bişi yapmana gerek yok bi daha gişelerden geçip otobana girceksin sonra izmit batıdan çıkana kadar dümdüz devam. Not:hava çok rüzgarlı boğaz köprüsünden geçerken büyük bi arabayı siper al bide köprünün ayaklarında rüzgar kesilip tekrar vuruyor direksiyonu sağlam tut yan yatma. bide rüzgara karşı koycam diye motoru fazla yatırma aniden rüzgar kesilir yapışırsın rahat bırak biraz şeritte gezsin.

kgs yi shell den temin et..daha ucuz olacaktır.... otobandan direk tabelalar size yardımcı olacaktır..

Nasıl olsa boğaz köprüsünü geçeceksin hemen dur içeri gir 50TL hazırla motosiklet için kgs kartı istiyorum de. 45tl bakiye 5tl kart ücreti alcaklar. minimum 50tl miş. sonra köprüde kgs gişelerinden birine gir. okut geç. sonra dümdüz git 10 dakka sonra yeşil ankara tabelasını görceksin. Oraya sap sonra hiç bişi yapmana gerek yok bi daha gişelerden geçip otobana girceksin sonra izmit batıdan çıkana kadar dümdüz devam. Not:hava çok rüzgarlı boğaz köprüsünden geçerken büyük bi arabayı siper al bide köprünün ayaklarında rüzgar kesilip tekrar vuruyor direksiyonu sağlam tut yan yatma. bide rüzgara karşı koycam diye motoru fazla yatırma aniden rüzgar kesilir yapışırsın rahat bırak biraz şeritte gezsin.

Bu ayrıntıyı vermen gerçekten çok bilgilendirici olmuş, mesela ben motosikletle hiç İstanbul'a gelmedim ve köprüden de geçmedim dolayısıyla köprü ayaklarındaki rüzgar olayı çok iyi bir bilgilendirme notu olmuş. Teşekkürler.

E 5 den gelirken sefaköye gelmeden sağda tunç petrol shell var orda kgs satılıyo oradan giderken 15 tl lik al gidiş geliş işini görür kart parası dahil sonra e5 den dümdüz devam et ayvansaraydan sonra yokuşu cıktıktan sonra sağdan FSM girişi vardır oradan gir ankara tabelasını takip et körüyü geçtikten sonra dümdüz devam et sapma :) taki yeşil ankara tabelası cıkana kadar çekmeköy sarıgazi tabelasından sonra gelicektir ondan sonra yine dümdüz bi 70 - 80 km gidiceksiniz körfez derince tabelası cıkıcaktır ilk sonra batı gişeler sonra doğu gişeler cıkıcak nereye gidiceğinizi söylerseniz sonrasınıda tarif edebilirim elimden geldigince kazasız belasız sürüşler.

valla o yol şerit sayısının düştüğü yerlerde tır ve kamyonlar yüzünden otomobille bile tehlikeli, altında güçsüz bi motorla ben cesaret edemezdim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar