İSTANBUL & İZMİR & AYVALIK ( MERAK EDİP TIKLAYIN :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sgt_Phoenix' Alıntı:
yaw kardeşim herşeyi constantine abimizden beklemeyin izmirliler(ki bende izmirliyim ama şuan ne motorum ne ehliyetim var 6 sora işalla)sizde bi iadeyi ziyarete gidin...

valla bende bas bas istanbula gidelim diye bağırıyorum ama izmir tayfasından kimse beni duymuyor :santa: :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985' Alıntı:
stella, yani gaz dediğim yolda tek başına tehlikeli olur. iki kişi daha güzel olur. sen benim dediğimi yap o zaman işten vakit bulunca değil vakit yaratarak gelir :thumleft: sen bana güven :cherry:

Arvasi3, yok abim. sağ olasın. benim öyle işlerle işim olmaz. kafam rahat huzurluyum ben böyle :thumleft: başıma bela almaya niyetim yok :rendeer:

bak şimdi bu olmamış başıma bela almaya niyetim yok :santa: :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
stella, sizin için demedim canım. ben kendi tecrübelerime dayanarak bunu kendim için söyledim. Aşık olmak birazda deli olmak her an her şeyi yapablimektir. eğer bunu hak edicek kişi için yapılıyorsa sorun yok. ama diğer ihtimal kötü. neyse kapatalım böyle konuları böyle güzelbir konunun içinde. :rendeer:

bu arada aklıma geldi. benim alevlerden bir haber varmı? :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985' Alıntı:
stella, sizin için demedim canım. ben kendi tecrübelerime dayanarak bunu kendim için söyledim. Aşık olmak birazda deli olmak her an her şeyi yapablimektir. eğer bunu hak edicek kişi için yapılıyorsa sorun yok. ama diğer ihtimal kötü. neyse kapatalım böyle konuları böyle güzelbir konunun içinde. :rendeer:

bu arada aklıma geldi. benim alevlerden bir haber varmı? :queen:

her kötü tecrübe güzelliklere yeni ve iyi tecrübelere gebedir :rendeer:

o işi unutmadım aklımda resimi bulamadım beim mail adresimde bir sorun var onu halletsem tamamdır :cat:

valla buyrun yollar harika uzun yol çok keyifli hele erdoğan ve emre ile harikaydı herkezi bekleriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
stella, istersen tekrar atıyım. boşuna aranma. şimdi yatıyorum. mail adresin aynı ise yollarım yarın sana. hadi iyi geceleeerrrr. :king:

durun yaw nereye biz geliyoruz bu sefer :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
EgeKnn, motorumu bir değiştiriyim bende gelirim belki izmire. benim anne tarafindan tüm akrabalar izmirde. dayımlar falan. aklımd herzaman izmir :santa:

baba jinlun 150 geldi istanbuldan buraya senin 250 gelemiyonmu değiştirmeden gel :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
EgeKnn, valla jinlunda olurda bu aralar satiyorum motorumu yeni motorla kismet artik :rendeer:

stella, bu sabah attim sana tekrar mail ama mail box in full olmus, kabul etmiyor :thumright:

gerçekten çok eğlenmişe benziyorsunuz emre abi gerçekten hem izmir in en güzel kızını hem de biz izmir tayfası motorcularının en güzel kızını aldın ben de istanbuldan bir tane motorcu kız bulcam ve böylece izmir istanbul boğazının ilk adımlarını atmış olcaz :flower: :thumleft: :bounce:

Motosikleti
Su Motoru
Afferim Emre dediğini yapmışsın ama hani kız isteme olayı olacaktı :p. stella, mutlu gördüm seni :cherry:. Bu arada bende kız arkadaşıma süpriz yapmak için motosikletle bir yolculuğa çıkabilsem keşke ama benim iş biraz yaş sanırım :) 14 saat yol git git bitmez ve donacağımda kesin. Off off neyse Allahın izniyle bende 28 Ekimde yola çıkıyorum ve 29 sabahı aşkımın yanındayım koskoca 9 gün geçireceğim onunla ehehehe ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
egelim' Alıntı:
gerçekten çok eğlenmişe benziyorsunuz emre abi gerçekten hem izmir in en güzel kızını hem de biz izmir tayfası motorcularının en güzel kızını aldın ben de istanbuldan bir tane motorcu kız bulcam ve böylece izmir istanbul boğazının ilk adımlarını atmış olcaz :flower: :thumleft: :bounce:

çok teşekkür ederim biran ben bile inandım güzel olduğuma :santa: bu kadar iltifattan sonra :rendeer:
sende istanbuldan bir kıza aşık olursan ortak bir yer belirler artık
izmir ve istanbul tayfası şöyle ortada bir yerlerde buluşulur yoksa böyle çok zor olacak gibi gözüküyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
MeTaL' Alıntı:
Afferim Emre dediğini yapmışsın ama hani kız isteme olayı olacaktı :p. stella, mutlu gördüm seni :cherry:. Bu arada bende kız arkadaşıma süpriz yapmak için motosikletle bir yolculuğa çıkabilsem keşke ama benim iş biraz yaş sanırım :) 14 saat yol git git bitmez ve donacağımda kesin. Off off neyse Allahın izniyle bende 28 Ekimde yola çıkıyorum ve 29 sabahı aşkımın yanındayım koskoca 9 gün geçireceğim onunla ehehehe ...

mutlu olmanın ötesindeydi inan bana yaşadıklarım :joker:
motorla yola çıkmak yorucu ve zor bunu biliyorum kısmende olsa yolun yarısına kadar eşlik ettik dönüşte
bu yüzden sen yine en emin olduğun yoldan git yareninin yanına derim umarım çok güzel zaman geçirirsiniz :rendeer:

Astrakan,
MERAK ETTİM TIK LADIM.. MERAKIM GİTMEDİ, MERAKIM YOL DU... YOL NASIL GEÇTİ, HANGİ GÜZERGAHLAR İZLENDİ VS. İZMİRDE NELER YAPTIĞINIZI MERAK ETMEMİŞTİM ASLINDA

Dostum;Geçen cuma 12,00 de yola çıktık İstanbuldan.İstikametimiz Yalova Bursa-Balıkesir-Manisa-İzmirdi.Saat 16,00 da Susurlukta mola verdik.Diğer molamız Manisaya 10-20 km kala iftar yapmak için durduğumuz bir noktaydı.Saat 19,15/19,30 gibi İzmirdeydik...

Dönüş yolu:İzmir-Ayvalık-balıkesir-Bandırma Feribot Yenikapı

notlar:1)Fuat ve Erdoğan abime teşekkürler
2)Arvasi3 Hasan abi inan gelmiş kadar oldun teşekkürler
3)İzmir çok güzel bir şehir ama Stellamdan sonra :joker:
4)İzmir ekibine sonsuz teşekkür :rendeer:
5)HAYATIM SENİ ÇOK ÖZLEDİM

Forumdan Uzaklaştırıldı
Costantine' Alıntı:
Astrakan,
MERAK ETTİM TIK LADIM.. MERAKIM GİTMEDİ, MERAKIM YOL DU... YOL NASIL GEÇTİ, HANGİ GÜZERGAHLAR İZLENDİ VS. İZMİRDE NELER YAPTIĞINIZI MERAK ETMEMİŞTİM ASLINDA

Dostum;Geçen cuma 12,00 de yola çıktık İstanbuldan.İstikametimiz Yalova Bursa-Balıkesir-Manisa-İzmirdi.Saat 16,00 da Susurlukta mola verdik.Diğer molamız Manisaya 10-20 km kala iftar yapmak için durduğumuz bir noktaydı.Saat 19,15/19,30 gibi İzmirdeydik...

Dönüş yolu:İzmir-Ayvalık-balıkesir-Bandırma Feribot Yenikapı

notlar:1)Fuat ve Erdoğan abime teşekkürler
2)Arvasi3 Hasan abi inan gelmiş kadar oldun teşekkürler
3)İzmir çok güzel bir şehir ama Stellamdan sonra :joker:
4)İzmir ekibine sonsuz teşekkür :rendeer:

3 ) İzmir çok güzel bir şehir ama Stellamdan sonra :joker:
Teşekkür ederim hayatım izmirliyim izmiri çok severim ama seninle ayrı bir güzel izmir :joker:

BENDE SENİ ÇOK ÖZLEDİM EN KISA ZAMANDA SENİN ŞEHRİNDEYİM :joker:

izmir ve istanbuldan bizim için elinden gelen herşeyi yapan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler :rendeer:

stella,
BENDE SENİ ÇOK ÖZLEDİM EN KISA ZAMANDA SENİN ŞEHRİNDEYİM

izmir ve istanbuldan bizim için elinden gelen herşeyi yapan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler

5 GÜN KALDI GELİŞİNE!!!! :joker:

İzmirli ve İstanbullu dostlara selamlar herşey için bir kez daha teşekkür

emre bu gezileri neden yapıyoruz bu resimleri neden çekiyoruz sadece senin aşkını her zaman görmen için ve biz bu kızı oraya gönderemezsek allah bizi affetmez yanlız biraz daha sakin olun aşkınız izmiri sallıyor çoluk çocuk var yazıktır birbirinizi her düşündüğünüzde yer gök sallanıyor bu günkü hiçte az değildi allah korusun zayi olmayalım ( izmirde 40 kın üzerinde sarsıntı yaşadık ) daha yavaş lütfen

APV41,
emre bu gezileri neden yapıyoruz bu resimleri neden çekiyoruz sadece senin aşkını her zaman görmen için ve biz bu kızı oraya gönderemezsek allah bizi affetmez yanlız biraz daha sakin olun aşkınız izmiri sallıyor çoluk çocuk var yazıktır birbirinizi her düşündüğünüzde yer gök sallanıyor bu günkü hiçte az değildi allah korusun zayi olmayalım ( izmirde 40 kın üzerinde sarsıntı yaşadık ) daha yavaş lütfen

Ben sana ne diyim :cherry: Eksik olma

Forumdan Uzaklaştırıldı
APV41' Alıntı:

cengiz abicim çok teşekkür ederim sana :rendeer: kendi adıma
sanırım size yaşadığım mutluluğu ve özlemi oldukça fazlasıyla hissettirmişim beni anladığınız için hepiniz sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar