İSTANBUL & İZMİR & AYVALIK ( MERAK EDİP TIKLAYIN :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HAFTA SONU ÇOK İYİ ORGANİZE OLMUŞ BİR ŞEKİLDE SÜPRİZ YAPAN
DOSTLAR UZUNCA BİR YOL SERVÜNENİNDEN SONRA SONUNDA İZMİRE GELMİŞLERDİ CUMA AKŞAMI İZMİRLİ DOSTLAR ONLARA ÇOK HOŞ BİR KARŞILAMA YAPMIŞLAR BEN OLAYLARDAN AKŞAM SAATLERİNDE ANCAK HABERDAR OLABİLDİM

TAMAM İTİRAF EDİYORUM KISMENDE OLSA GELECEKLERİNİ BİR ŞEKİLDE ÖĞRENMİŞ VE BENDE HAZIRLANARAK ONLARI BEKLEMİŞTİM AMA SUÇ BENDE DEĞİL ARKALARINDA ÇOK DELİL BIRAKTILAR
KENAN KARDEŞ BU KONUDA EN ÇOK SENİN KULAKLARIN ÇINLIYOR GALİBA :)

İZMİRDE GEÇİRDİĞİMİZ BİR TEK GECENİN MALESEFKİ :salut: FOTOĞRAFLARI YOK BU YAYINLADIĞIM FOTOĞRAFLAR DÖNÜŞ YOLUNDA AYVALIK ÜZERİNDEN YOLA ÇIKILDIĞI İÇİN FOTOĞRAFLAYABİLDİĞİMİZ BİRKAÇ KÜÇÜK YOL ESTANTENESİ

FOTOĞRAFLAR İÇİNDE ERDOĞA AYRICA TEŞEKKÜRLER ÇÜNKÜ ODA OLMASA BİZ BU GÖRÜNTÜLERE SAHİP OLAMAYACAKTIK GÖRÜNTÜLER ONUN TELEFONUNDAN ÇEKİMLER İSE DÜNYA TATLISI KIZ ARKADAŞI NURAYDAN :rendeer:

BURAYA GELEN SOHPETİNİ DOSTLUĞUNU BEN ESİRGEMEYEN HERKEZE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

ÇOK İYİ ZAMAN GEÇİRDİM ÇOK EĞLENDİM DAHA GÜZEL GÜNLERDE ÇOK DAHA HOŞ ZAMANLARDA BİR ARADA OLABİLMEK DİLEĞİYLE :rendeer:

BU ADAM NE YAPIYOR :queen:

EMRE - ERDOĞAN VE FUAT ABİ AYVALIK ŞEYTAN SOFRASINDA MUHTEŞEM MANZARAYA DAYANAMAYIP BU ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRMEK İSTEDİLER

YOL ARKADAŞLIKLARI VE SOHPETLERİ MUHTEŞEM İKİ İNSAN ERDOĞAN VE KIZ ARKADAŞI NURAY :rendeer:

İŞTE BU ADAM AZ ÖNCE GÖRDÜĞÜNÜZ KAYALARA TIRMANMIŞ KAHRAMAN :) :cat:
SAYIN FUAT ABİMİZ ONUNLA İLGİLİ SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR AMA SÖYLEMEKTENSE TANIMAYAN HERKEZİN BİRGÜN BİR ŞEKİLDE TANIMASINI DİLİYORUM İNANIN ÇOK ŞEY ÖĞRENECEKSİNİZ ONDAN
HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER FUAT ABİ :rendeer:

UZUN BİR YOL GÜZEL VE TEMİZ HAVA İYİ DEMLENMİŞ BİR BARDAK ÇAY VE HOŞ SOHPET ÖZEL DOSTLAR

AHHH AHH FUAT ABİ KEŞKE YENGEDE YANINDA OLSAYDI :wiinkk:

VE ARTIK EVE DÖNME SAATİ GELDİ ÇATTI :pr:
BUNLARDA DÖNÜŞ YOLUNDA ÇEKİLMİŞ BİR KAÇ GÖRÜNTÜ
BİR ARA EMRENİN MOTORU KÜÇÜK BİR ARIZA YAPMAYA MEĞİLLENDİ BİZDE YOLDA DURUP HEM SİGARA MOLASI VERMİŞ OLDUK
HEMDE EMRE MOTORUNUN SON BİR KONTROLÜNÜ YAPTI VE KALAN YOLA
SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDEBİLDİK :cat:

THE END.... :

ah namususz bayi motorumu zamanında getirseydi bu gezi kaçarmıydı be :pr: :pr: :pr:

sizin gezide güzel olmuş vede hayırlı :) insan ta buralarda taa oaralara gidiyor insan bir fotograf makinesi götürmezmi be kardesim neyse yaza yapın bir gezi umarım o geziye herkez gelir sanırım söz bak bende fotograf makinemi getirecem sizi ölümsüz yapacem :)bursaya gelmediginize kırıldım ama sonradan ögrendim orda sonradan helal olsun dedim :cat:

MERAK ETTİM TIK LADIM.. MERAKIM GİTMEDİ, MERAKIM YOL DU... YOL NASIL GEÇTİ, HANGİ GÜZERGAHLAR İZLENDİ VS. İZMİRDE NELER YAPTIĞINIZI MERAK ETMEMİŞTİM ASLINDA.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Astrakan' Alıntı:
MERAK ETTİM TIK LADIM.. MERAKIM GİTMEDİ, MERAKIM YOL DU... YOL NASIL GEÇTİ, HANGİ GÜZERGAHLAR İZLENDİ VS. İZMİRDE NELER YAPTIĞINIZI MERAK ETMEMİŞTİM ASLINDA.

bu bir gezi değildi sadece istanbuldaki erkek arkadaşımın (costantine ) ve diğer iki dostumun küçük bir izmir ziyaretiydi
dönüş yolunda ayvalık güzergahını seçmiş olmaları ve bizimde yanlarında olmamızdan ötürü çekilen fotoğrafları burdaki dostlarla paylaştık
eger birgün istanbul & izmir arasında bir GEZİ düzenlenir ise oradan sahip olmak istediğin merak ettiğin tüm YOL bilgilerini edinebilirsin :cat:

Moderatör (forrap)
Benim maalesef istanbul grubundan hiç kimseyle tanışma fırsatım olmadı ama olsun başka zaman inşallah...Önemli olan sevdalıların buluşmasıydı :wiinkk:

constantin izmirin en güzel kızlarından birini aldın sana artık yol dayanmaz gezide güzel olmuş buram buram aşk kokuyor ama arada taze çay kokusuda geliyor allah herşeyi gönlünüze göre versin seni nunuyu ve erdoğan arkadaşımı tanıdığıma çok sevindim yine bekleriz bu olmadı ayrıca mumyacı dostuma işim düşecek sizi o zaman bulurum

vay emrecim vay...naptın yaptın yine ortalıkdan tüydün...bir bakıyoz izmirdesin...stella naptın bu çocuğa sen yahu...fuat abi beni unuttu zaten...vay be emrem jınlunla izmir ha...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bravoyun size valla :rendeer:
izmir dönüşünüzde bursada karşılaşamadık ama :bounce:
birdahaki sefere hepberaber izmire :thumleft:
sevgi ve saygılarımla :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
APV41' Alıntı:
constantin izmirin en güzel kızlarından birini aldın sana artık yol dayanmaz gezide güzel olmuş buram buram aşk kokuyor ama arada taze çay kokusuda geliyor allah herşeyi gönlünüze göre versin seni nunuyu ve erdoğan arkadaşımı tanıdığıma çok sevindim yine bekleriz bu olmadı ayrıca mumyacı dostuma işim düşecek sizi o zaman bulurum

cengiz abi iltifatın içi teşekkür ederim :rendeer:
yollar konusuna gelincede sanırım bizim ömrümüz ve aşkımız yollarda geçecek galiba :santa:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han' Alıntı:
vay emrecim vay...naptın yaptın yine ortalıkdan tüydün...bir bakıyoz izmirdesin...stella naptın bu çocuğa sen yahu...fuat abi beni unuttu zaten...vay be emrem jınlunla izmir ha...

metehan inan ben birşey yapmadım ilk o kandırdı beni biliyorsun
ben istanbula geldim gittim sırayı ona devrettim şimdi izmir tayfasını ayartıp bir istanbul çıkatrması yapmaya çalışıyorum
ama kimse beni duymuyor :santa: :pr: :flower: :salut:

aaahhhhh ahhhhhhh aşk bu valla fizana götürür adamı aman yolun bölesi çekilir beee :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
EgeKnn' Alıntı:
aaahhhhh ahhhhhhh aşk bu valla fizana götürür adamı aman yolun bölesi çekilir beee :cherry:

ayyy ayyyy kenan kardeş bize jest yapmış kendisine burdan teşekkür ediyorum :rendeer:

not : şu an kendisi internet kafede yan masamda oturmakta yüzüne teşekkür etsem şımaracakda :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
stella, o yol anca böyle bir sebep için çekilir zaten. bizimde böyle uzakta bir aşkımız olsa her yere giderdik. heleki izmir gibi bir cennete gelmek :joker: bu arada benden sana bir tavsiye: en yakın arkadaşına da izmirden birini ayarla bunlar birbirine gaz vere vere her hafta gelirler valla. yolda da arkadaş olurlar birbirlerine :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985' Alıntı:
stella, o yol anca böyle bir sebep için çekilir zaten. bizimde böyle uzakta bir aşkımız olsa her yere giderdik. heleki izmir gibi bir cennete gelmek :joker: bu arada benden sana bir tavsiye: en yakın arkadaşına da izmirden birini ayarla bunlar birbirine gaz vere vere her hafta gelirler valla. yolda da arkadaş olurlar birbirlerine :cherry:

valla emremin :joker: gaza ihtiyacı yok bildiğim kadarıyla işten vakit buldıkça şartlar uygun oldukça imkanlarını - imkanlarımızı zorluyoruz
ama inan çok zor oluyor :santa: bizim hayatımız yollarda geçecek :)

baron985, cuğum sevgili Barışcığım sen gel Taraklıya ben sana gül gibi pancar gibi kırmızı yanaklı bir köylü kızı bulurum merak etem Hasan abine güven gerisini merak etme sen :queen: :queen:

yaw kardeşim herşeyi constantine abimizden beklemeyin izmirliler(ki bende izmirliyim ama şuan ne motorum ne ehliyetim var 6 sora işalla)sizde bi iadeyi ziyarete gidin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
stella, yani gaz dediğim yolda tek başına tehlikeli olur. iki kişi daha güzel olur. sen benim dediğimi yap o zaman işten vakit bulunca değil vakit yaratarak gelir :thumleft: sen bana güven :cherry:

Arvasi3, yok abim. sağ olasın. benim öyle işlerle işim olmaz. kafam rahat huzurluyum ben böyle :thumleft: başıma bela almaya niyetim yok :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar