İstanbul için altın kural

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstanbul'da motosiklet kullanırken kendi kendime hep şu cümleleri mırıldanıyorum..

--Kimseyle yarışma, gerekli olmadıkça hızlı gitme..
--Seni sıkıştıranları affet.. Adamlara hareket çekme, İti var, kopugu var. Minyatür Türkiye burası.. 1 milyon okuma yazma bilmeyen varmış kentte ! Kimseyle dalaşma !
--Sabırsız davranma..
--Şunu düşün, ileride nasıl olsa trafik tıkanacak ve gene sen gideceğin yere herkesten önce varacaksın ! :queen:

budur güzel bi tesbit... :cat:
bunlar ve buna benzer düşünceleri içimizde yogunlaştırırsak kazalar biraz daha azalır diye düşünüyorum..:)

İstanbul'da motosiklet kullanırken kendi kendime hep şu cümleleri mırıldanıyorum..

--Kimseyle yarışma, gerekli olmadıkça hızlı gitme..
--Seni sıkıştıranları affet.. Adamlara hareket çekme, İti var, kopugu var. Minyatür Türkiye burası.. 1 milyon okuma yazma bilmeyen varmış kentte ! Kimseyle dalaşma !
--Sabırsız davranma..
--Şunu düşün, ileride nasıl olsa trafik tıkanacak ve gene sen gideceğin yere herkesten önce varacaksın ! :queen:

HARİKASIN.. sonuçta mutlaka bir noktada tıkanıyorlar ve sen yanlarından gelip geçiyorsun... zaten o anda bütün kızgınlık duyguları kabarıyor ben bakışlarından anlıyorum :queen: :queen: :queen:

Kesinlikle katılıyorum arada bir kontrolümü kaybetsemde ileride trafikte nasıl olsa geçerken rahatlarım deyip sakin sakin devam ediyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar